Gå til innhold

1 Nettopp da kom disiplene og spurte Jesus: «Hvem er den største i himmelriket?»

10 Pass dere for å forakte en eneste av disse små! For jeg sier dere: De har sine engler i himmelen som alltid ser min himmelske Fars ansikt.

Foto:

Mor og sønn gikk én time for å få en bibel

25. november 2012.

Li Shun Xiang er 34 år og har to sønner. Nå har hun kommet på gudstjeneste for å få en bibel fra de besøkende fra Bibelselskapet. Hun har med seg sønnen Li Jian Wen. Sammen har de gått en drøy time på stien i fjellet for å komme til kirken.

Shun Xiang har aldri fått noen skolegang og lever som de fleste andre i fjellene av det hun kan høste fra jordflekkene de dyrker. For å skaffe seg litt inntekter har mannen sluttet seg til de mange millioner gjestearbeidere som reiser fra provinsen inn til byene for å finne arbeid. Han bor ganske langt unna og kan bare komme hjem av og til.

I landsbyen hennes har de egen menighet hvor de samles flere ganger i uken, men uten prest kan de ikke feire nattverd på egenhånd. Derfor kommer de inn til modermenigheten en gang i måneden for å feire nattverd sammen med menigheten der. Det er også hit sønnen må dra når han skal begynne på skolen fordi de ikke har noen egen skole der de bor. Da må han som de andre bo på internat 10 dager om gangen før de kan dra hjem på en langhelg.

Første året får barna lov til å bruke morsmålet sitt, Øst-Lisu, men etter det første året er det forbudt, og all undervisning skjer på mandarin-kinesisk. Men i kirken leses det fra NT på Lisu, og de synger, ber og taler på sitt eget språk.

Mange andre i Kina ønsker seg en bibel.
Men noen må betale for den.
Vil du gi din bibelgave til Kina?
Send din gave før jul på denne siden.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO