Gå til innhold

2 Hvor lenge, Herre?
Vil du glemme meg for alltid?
Hvor lenge vil du skjule ansiktet for meg?

Nyheter 2013

Underet i Usbekistan
06.12.13
I høst var jeg invitert til å feire 20-årsjubileum for Bibelselskapet i Usbekistan.Det ble kombinert med lansering av en prøveutgave av den nye oversettelsen til usbekisk.
Les mer
- Folk ser kor vakker Jesu lære er
06.12.13
I august vart to bibelbutikkar i Egypt rasert, og over 60 kyrkjer har vorte brent. Men responsen frå dei kristne har vore fredeleg og full av kjærleik. Det Norske Bibelselskap sender pengar og støttar gjenoppbygginga av dei to bibelbutikkane.
Les mer
Bibeldagen 2014: En million bibler til Cuba
03.12.13
Det er sterk lengsel etter Bibelen på Cuba, men stor mangel på bibler. Kirkene selv anslår mangelen til å være rundt 950 000 bibler. Det Norske Bibelselskap har derfor gått sammen med andre bibelselskaper om et stort løft: En million bibler til Cuba.
Les mer
Bibelgaven i Kambodsja
03.12.13
Bibelselskapet i Kambodsja satser på leseopplæring for de fattigste på landsbygda i Kambodsja. Les mer om arbeidet som Det Norske Bibelselskap støtter i landet.
Les mer
Leseopplæring på innsjøen
03.12.13
Verken Yen eller Burnlærte å lese som barn. Nå er de innvandrere fra Vietnam og bor på en innsjø i Kambodsja. Men et leseopplæringsprogram fra Bibelselskapet gir håp om bedre tider.
Les mer
- Nå er Bibelen det mest verdifulle jeg har
03.12.13
Saleab er en ung jente som har fått hjelp gjennom prosjektet «Bibelen til de fattige» som Det Norske Bibelselskap støtter.
Les mer
28.11.13
I mai 2012 flyttet SAT-7 TÜRK inn i nye og rommelige studioer med tilhørende kontorer. Lokalene var utformet for å imøtekomme arealbehovene for en fjernsynskanal med døgndrift. Det ekstra arealet var en stor forbedring, men foreløpig mangler det utstyr til å utnytte lokalene fullt ut.
Les mer
28.11.13
Kristne kvinner har åpnet en "dialog-sending" på SAT-7 PARS, som tar opp vanskene kvinner møter i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan, og hvordan de kan takles.
Les mer
GPS-navigerer i Bibelen på SAT-7 KIDS
28.11.13
En GPS-enhet kan bety forskjellen mellom liv og død for en turgåer som har gått seg vill i ørkenen. På samme måte er Bibelen en avgjørende og viktig guide når mennesker mister retningen på livet. Konseptet omfatter et nytt dukketeater på SAT-7 KIDS der barn fra tidlig alder lærer at de kan vende seg til Gud for hjelp når de har et problem.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO