Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

En gruppe med barn i landsbyen Ring Dam Dei, nord for hovedstaden Phnom Penh, lytter til et leseopplæringsprogram fra Bibelselskapet i Kambodsja., Foto: Joyce van de Veen (Bibelselskapet i Nederland)

Foto: En gruppe med barn i landsbyen Ring Dam Dei, nord for hovedstaden Phnom Penh, lytter til et leseopplæringsprogram fra Bibelselskapet i Kambodsja., Foto: Joyce van de Veen (Bibelselskapet i Nederland)

Bibelgaven i Kambodsja

03. desember 2013.

Bibelselskapet i Kambodsja satser på leseopplæring for de fattigste på landsbygda i Kambodsja. Les mer om arbeidet som Det Norske Bibelselskap støtter i landet.

Grace Smith (27) har i tre år arbeidet for De forente bibelselskaper (UBS) i Kambodsja, Vietnam og Laos: «Jeg brenner for å dele Guds Ord med mennesker i hele verden. Snart reiser jeg tilbake til Kambodsja for å fortsette med det jeg brenner for: å oppfylle misjonsbefalingen. Å ha sin egen bibel er en menneskerettighet, ikke en luksus.»

 

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO