Gå til innhold

17 Gud, fra jeg var ung, har du lært meg opp.
Jeg forteller fortsatt om dine under.

Lys, kameraer, og action på SAT-7 TÜRK Studio

28. november 2013.

I mai 2012 flyttet SAT-7 TÜRK inn i nye og rommelige studioer med tilhørende kontorer. Lokalene var utformet for å imøtekomme arealbehovene for en fjernsynskanal med døgndrift. Det ekstra arealet var en stor forbedring, men foreløpig mangler det utstyr til å utnytte lokalene fullt ut.

TV-kanalens begrensede utstyr, som tidligere har blitt brukt i en ombygd leilighet, ble installert i det minste av de to nye studioene og tatt i bruk umiddelbart. Programmer som King’s Strike, Slice of Infinity, Watermark og andre har i løpet av de siste 12 månedene blitt produsert i dette "grønn skjerm-studioet". Den grønne skjermen gjør det mulig for produksjonsteamet å ta opp flere programmer med samme faciliteter. Deretter kan det legges til riktige bakgrunner i redigeringsprosessen. I mellomtiden ventet det store studioet og tilstøtende kontrollrom på nye kameraer, lyssetting og utstyr for å bli operativt.

Teamet på SAT-7 TÜRK priser Gud fordi dette studioet nå er fullt utstyrt, takket være generøse tilskudd og gaver det siste året!
- Endelig vil vi være i stand til å håndtere direktsendte program og andre programmer som har ventet på at dette større studioet skulle bli klart, rapporterer Melih Ekener, direktør for SAT-7 TÜRK.
- Fram til nå har vi i stor grad basert oss på kirkebygg og andre lokaler for å lage våre program. Ved hjelp av vårt nye flerbruksutstyr og nye lysanlegg, begynner vi i høst med produksjon av fem nye faste program. Noen av dem kan lett utvikles til live-sendinger som følge av det store, effektive og fleksible studioarealet.

Videre vil eventuell ubrukt plass i bygget leies ut for å generere kjærkomne ekstra inntekter. 

Vi avventer nå leveringen av en heldøgns satellitt-frekvens for SAT-7 TÜRK. Den vil gi oss et mye større publikum enn våre nåværende program som sendes via Internett-streaming, eller de fire timene per dag vi pleide å ha på SAT -7 PARS-kanalen. Vær med oss ​​i bønn for at dette viktige skrittet snart kan nås!

Nye program denne høsten på SAT-7 TÜRK
Partnere på reisen” (på tyrkisk, Yol Arkadaşım ) er et familieprogram som blir presentert av Joshua Ibrahim Ozcelik. Kristne ektepar vil dele erfaringer fra sine ekteskap, og spesielt hvordan de har håndtert vanskeligheter og utfordringer .

Ukeoversikt” (på tyrkisk, Haftaya Bakis) er et aktualitetsprogram presentert av Ugur Sackesen, en pastor fra den anatoliske protestantiske kirke i Istanbul.

Livet uten hindringer” (på tyrkisk, Engelsiz Yasam), presentert av Rabia Tufan, er et program som vil fokusere på problemstillinger som møter mennesker med ulike typer funksjonshemninger.

Populærkultur” (på tyrkisk, populær kultur), presentert av Erhan Yesilirmak, vil stille spørsmål som: Hvordan påvirker populærkulturen kristendommen? Hvilke holdninger har kristne til moderne populærkultur? Disse spørsmålene vil danne rammen om programmet der kirkeledere og andre gjester belyser spørsmålene.

Sunt liv” (på tyrkisk, Saglikli Yasam) er et sosialt program presentert på SAT-7 TÜRK av programvertene Ilknur Bay og hans medhjelper Sahin Unal, en lege fra universitetet.

Les mer om Sat-7

Fra magasinet Uplink, november 2013

Sat7 - Egypt
Egypt – den verste forfølgelsen av kristne på 700 år
Les mer

Sat 7 for barn
GPS-navigerer i Bibelen på SAT-7 KIDS
Les mer

Sat 7 - Iran
Åpen dialog om kvinners situasjon
Les mer

SAT-7: Evangeliet til Midt-Østen

Med din gave kan tv-kanalen SAT-7 styrke arbeidet i områder som tørster etter Guds ord.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO