Gå til innhold

17 Gud, fra jeg var ung, har du lært meg opp.
Jeg forteller fortsatt om dine under.

SAT-7 et talerør for forsoning i Libanon

11. januar 2013.

Det koordinerte bombeattentatet i Beirut i oktober 2012 rettet mot Wissim al-Hassan, som var leder av den libanesiske etterretningstjenesten, har skapt uro i Libanon etter fire relativt rolige år.

Bombingen fant sted i det tett befolkede og overveldende kristne kvarteret Ashrafiye, ikke langt fra Beiruts sentrum. Hassan og sju andre døde. I SAT-7 er de takknemlige for at ingen av deres medarbeidere i Libanon ble rammet, og at studioet er intakt. Naji Daoud som er leder av kontoret til SAT-7 i Libanon sier:

Libaneserne står ved et vendepunkt … og det er viktig for oss som arbeider i SAT-7 å spille en rolle som forvaltere av forsoning, fred, samhold og håp. Vi ber for sikkerheten til våres ansatte. Vi ber om å kunne sende uten avbrytelser i denne vanskelige tiden for Libanon. Vi ber for Libanon, Syria og hele Midtøsten. I tidens fylde vil Gud endre denne delen av verden. Inntil da må vi trofast leve slik Han har sagt oss. For Gud ga oss ikke en ånd som gjør motløs; vi fikk Ånden som gir kraft, kjærlighet og visdom (2 Tim 1,7).

Hva er SAT-7?
SAT-7 er en kristen TV-kanal som sender til kristne i Midtøsten og Nord- Afrika. Mange av programmene er bibelbaserte programmer. Kanalen sender døgnet rundt på 5 kanaler på 3 hovedspråk: arabisk, farsi og tyrkisk. Mellom 10-12 millioner ser regelmessig på kanalens sendinger. Kanalen er en viktig stemme for det kristne, arabiske mindretallet i denne regionen.

Gjennom Bibelselskapet kan man støtte SAT-7. Er du interessert i denne viktige givertjenesten, ta kontakt på ret@bibel.no eller 22 93 27 32.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO