Gå til innhold

2 Noen fariseere kom og spurte ham: «Har en mann lov til å skille seg fra sin kone?» De ville sette ham på prøve.

Nå kan du gi enkelt med mobiltelefonen: Send kodeord «Bibel» til 2468

Foto: Nå kan du gi enkelt med mobiltelefonen: Send kodeord «Bibel» til 2468

Gi 100 kroner til syriske flyktninger:
Send "Bibel" til 2468

15. oktober 2014.

Bibelselskapet lanserer en ny giverløsning: Gi din gave via SMS. Dette er en velprøvd, enkel og trygg måte å gi på. Gaven blir belastet telefonregningen din. For å gi 100 kroner til syriske flyktninger sender du "Bibel" til 2468.

Krigen i Syria har ført til en flyktningstrøm over grensen til nabolandet, Jordan. Bibelselskapet forsøker å hjelpe flyktningene med det grunnleggende; mat, klær og håpet som møter dem gjennom Guds ord.

Hver dag strømmer tusenvis over grensen fra Syria til Jordan. Det bor nå nesten 1,4 millioner syrere innenfor Jordans grenser, 600 000 av dem er registrerte som flyktninger. I flyktningleirene har de fleste et minimum av mat og klær. Flyktningene utenfor leirene har ingenting. 

Bibelselskapet i Jordan forsøker å bistå flyktningene med blant annet mat, madrasser, medisiner, sengetøy og kokeapparater.

I tillegg til livsnødvendigheter tørster mange etter håpet som formidles gjennom Guds ord. Derfor distribuerer Bibelselskapet også bibler og nytestamenter blant flyktningene.

Til dette trenger vi din hjelp. Nå kan du gi kjapt og enkelt, bare med noen tastetrykk:

Send «Bibel» til 2468

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO