Gå til innhold

31 Dasto Jesus vulggii fas Tyrosa guovlluin ja bođii Sidona bokte Galileajávrái, Dekapolisa guovlluide.

<strong>Prosjektkatalogen 2015:</strong> Bibelgaven er Bibelselskapets misjonsarbeid. Til enhver tid støtter norske bibelvenner ca. 90 prosjekter i 40 land.

Foto: Prosjektkatalogen 2015: Bibelgaven er Bibelselskapets misjonsarbeid. Til enhver tid støtter norske bibelvenner ca. 90 prosjekter i 40 land.

Prosjektkatalogen er her!

20. mars 2015.

Prosjektkatalogen skal være en inspirasjonskilde for menigheter, grupper, familier eller andre som ønsker å støtte «sitt eget» prosjekt blant alt det spennende arbeidet Bibelselskapets misjonsarbeid, Bibelgaven, driver over hele verden.

– Vi har ønsket å lage en presentasjon for menigheter, grupper eller familier der de kan få se at hvilke muligheter som finnes innen prosjektstøtte, sier innsamlingskonsulent i Bibelselskapet, Ann-Catherine Kvistad.

11 av Bibelselskapets ca 90 internasjonale prosjekter er omtalt i den nye prosjektkatalogen. Arbeid knyttet til bibeloversettelse og bibelspredning drives over store deler av verden, og Bibelselskapet er også involvert i humanitære prosjekter.

– Dessverre var det ikke mulig å få plass til alle prosjektene i katalogen. Så hvis man ikke finner det som føles helt riktig i katalogen, er det bare å ta kontakt. Det er meget mulig at vi har akkurat det riktige prosjektet i det ønskede landet tilgjengelig allikevel, sier hun.

Katalogen inneholder også informasjon om hva Bibelselskapet kan tilby den eller de som ønsker å ha sitt eget prosjekt.

– Bibelen er felles for alle og prosjektene Bibelgaven driver bør derfor egne seg svært godt for menigheter og grupper med både unge og eldre, menigheter med flere nasjonaliteter og også som et samarbeidsprosjekt for flere kirkesamfunn. Eller kanskje for storfamilien? Gavebeløpene som trengs i de forskjellige prosjektene varierer fra ca kr 20 000 og oppover, så mulighetene er mange, sier Kvistad som håper at den nye katalogen kan inspirere til ytterligere engasjement for bibelmisjonsarbeidet.

Ta kontakt for å få katalogen tilsendt, eller last den ned og skriv den ut

Bibelselskapet v/ Ann-Catherine Kvistad,
e-post: ack@bibel.no
Tlf: 47 97 64 70
Tlf direkte: 47 97 64 74

Prosjektkatalogen

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO