Gå til innhold

2 Hvor lenge, Herre?
Vil du glemme meg for alltid?
Hvor lenge vil du skjule ansiktet for meg?

Alle kan testamentere til bibelmisjon i Bibelselskapet. Hvis man har ektefelle og/eller barn,regulerer imidlertid arveloven hvor mye man kan testamentere til andre enn disse. Denne brosjyren gir en kort orientering om testamentariske gaver.

Foto: Alle kan testamentere til bibelmisjon i Bibelselskapet. Hvis man har ektefelle og/eller barn,regulerer imidlertid arveloven hvor mye man kan testamentere til andre enn disse. Denne brosjyren gir en kort orientering om testamentariske gaver.

Guds ord – det er vårt arvegods

23. mars 2015.

«Vi vil fortelle til etterslekten om Herrens herlige verk og hans velde, om alle de under han har gjort» (Salme 78,4)

De aller fleste av oss etterlater verdier når vi en gang går bort. Hvis du ønsker å bestemme hva som skal skje med dine eiendeler, er det viktig å skrive et testament. Mange har familie og venner de ønsker å tilgodese i et testament, men stadig flere velger også å gi en siste gave til en sak de synes er viktig. Og ofte kan denne gaven, stor eller liten, være veldig mye mer verdt enn du selv trodde i utgangspunktet.

Er du interessert i å vite mer om arvereglene, hvordan man setter opp et testament eller kanskje generelt om ord og uttrykk som benyttes i denne sammenhengen? Bibelselskapet har nå laget en kort informasjonsbrosjyre om testamentariske gaver.

Du kan også kontakte Bibelselskapet for mer informasjon.

E-post: giver@bibel.no
Telefon: 47 97 64 70

Testamentariske gaver

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO