Gå til innhold

7 I nærheten av dette stedet lå det et gods som var eid av den fremste mannen på øya, han het Publius. Han tok vennlig imot oss som sine gjester i tre dager.

Nyheter 2017

«Dette er min første bibel. Tusen takk!»
28.11.17
Møtet er kort. Nærast flyktig. Utan felles språk. Ein maikveld på ei litt dårleg opplyst kyrkjetrapp i utkanten av Havanna. Eg er på kyrkjebesøk saman med medarbeidarane i Bibelkommisjonen på Cuba, og som alltid har me med oss biblar som me deler ut.
Les mer
– Mange tørster etter Bibelen
28.11.17
Bibelselskapet i Jordan var et av 350 forlag som deltok under den internasjonale bokmessa i Amman 4. til 14. oktober. En ung flyktning fra Irak ved navn Firas var en av de frivillige medarbeiderne.
Les mer
Ordet bærer frukt i Ukraina
28.11.17
Fra 1990 til 2000 var norske givere med og spredte fire millioner barnebibler i Ukraina. I dag kan vi se fruktene av dette arbeidet, skriver bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen.
Les mer
Endelig ny bibel i Usbekistan
28.11.17
Tidligere i år ble den nye bibeloversettelsen til usbekisk innviet på en stor tilstelning i Tasjkent. Det var en stor og gledelig feiring, selv om det var bare 5000 eksemplarer som kom inn i denne omgang.
Les mer
Et svar på bønn
28.11.17
– Dette er et svar på bønn. Vi trodde det var umulig, men for Gud er alt mulig. Det er vekkelse på Cuba nå; dette er en helt spesiell tid for land og folk. Vi trenger bibler som aldri før, sier Joel Ortega Dopico, leder for Rådet av kirker på Cuba.
Les mer
– Takk!
28.11.17
Prosjektet «En million bibler til Cuba» er nå på det nærmeste fullført. Hundretusener av cubanere har fått en bibel. «Vi trodde det var umulig, men for Gud er alt mulig» sier våre venner på Cuba.
Les mer
– Alle blir glade når dei får biblar
27.11.17
To unge menn er lagersjef og sjåfør for Bibelkommisjonen på Cuba. Det er dei som møter folk og overleverer biblar til kyrkjene på Cuba. Begge kan fortelja om stor glede blant dei kristne.
Les mer
– Vi leser Bibelen sammen hver dag
27.11.17
Noen av biblene i prosjektet «En million bibler til Cuba» har kommet til en liten menighet i Havanna. Til en ung gutt, en drapsdømt mann og en ung mor. I dag leser de alle i Bibelen.
Les mer
– Biblane har gjort ein stor forskjell
27.11.17
Pastor var det einaste ho ikkje ville bli. Men i dag er ho pastor i ein bydel i Havanna. Og ho har delt ut biblar og nytestamente frå aksjonen «Ein million biblar til Cuba» til alle husstandar rundt kyrkja.
Les mer
– Mange har mistet bibelen sin
27.11.17
Havet ligger stille og rolig bak Alysney Rodriguez Galan fra Bibelkommisjonen på Cuba. Men i september reiste havet seg og trengte langt inn over land. 60 000 hus ble ødelagt.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO