Gå til innhold

26 Gud sa: «La oss lage mennesker i vårt bilde, så de ligner oss! De skal råde over fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden.»

Ansatte i Bibelselskapet i bønn for de skadde på sykehuset.

Foto: Ansatte i Bibelselskapet i bønn for de skadde på sykehuset.

Bibelselskapet i Guatemala i sorg

09. mai 2017. Tekst: Hans J. Sagrusten | Foto: United Bible Societies

I mars omkom 40 tenåringsjenter i en brann ved et barnehjem i Guatemala, og mange fikk alvorlige skader. Bibelselskapet i Guatemala har drevet arbeid ved dette barnehjemmet i fem år, og flere i staben er i sorg etter tragedien. De tilbyr nå hjelp og støtte til de overlevende på sykehuset.

– Jentene ved dette barnehjemmet har allerede opplevd så mye grusomt i livet sitt, sier Annelisse Palma i Bibelselskapet i Guatemala.

– Noen har blitt forlatt eller er foreldreløse, noen er ofre for prostitusjon og menneskehandel, andre har vært gatebarn eller vokst opp i kriminelle gjenger.

– I fem år har vi støttet ungdommene her gjennom to bibelbaserte prosjekter. Et av dem, «Fri til å leve»-prosjektet, er rettet mot jenter som har vært ofre for sexhandel.

– Be for jentene og familiene deres, og for medarbeiderne i Bibelselskapet, som vil fortsette å støtte dem, sier Annelisse Palma.

Tilbake til innholdsoversikten