Gå til innhold

18 Da sa Herren Gud: «Det er ikke godt for mennesket å være alene. Jeg vil lage en hjelper av samme slag.»

Bishoy (17) er en av mer enn tretti unge medarbeidere som leverer bibler på døra for Bibelselskapet i Egypt. Fra kunden ringer og bestiller en bibel, til den blir levert på døra, går det ofte bare noen minutter. Vi er med og støtter en effektiv kjede av mennesker som bringer Bibelen fra lager til leser i Egypt.

Foto: Bishoy (17) er en av mer enn tretti unge medarbeidere som leverer bibler på døra for Bibelselskapet i Egypt. Fra kunden ringer og bestiller en bibel, til den blir levert på døra, går det ofte bare noen minutter. Vi er med og støtter en effektiv kjede av mennesker som bringer Bibelen fra lager til leser i Egypt.

Leverer bibler på døra

09. mai 2017. Tekst og foto: Hans J. Sagrusten

Denne gangen følger vi en bibel på veien, fra den ankommer med skip fra et av de store trykkeriene i Kina eller Korea, via en av de femten bokhandlene som Bibelselskapet i Egypt driver, helt fram til kunden, som får den levert på døra av Bishoy eller en av de andre unge medarbeiderne i Bibelselskapet.

Bla videre nedenfor og la deg inspirere av den effektive veien fra lager til leser i Egypt!

I slutten av mars var Hans J. Sagrusten på reportasjereise i Kairo-området, sammen med kolleger fra Bibelselskapet i Egypt. Dette var to uker før de grusomme eksplosjonene i to koptiske kirker på palmesøndag. Reportasjene er skrevet etter denne reisen.

Bibelselskapet i Egypt har femten bibelbutikker på gateplan og en mengde utsalgssteder i kirker og klostre. Årlig distribuerer de 260 000 bibler, i tillegg til nytestamenter, barnebibler og andre produkter - til sammen to millioner eksemplarer årlig. Bishoy er med og distribuerer alt dette.

Tilbake til innholdsoversikten

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO