Gå til innhold

17 Gud, fra jeg var ung, har du lært meg opp.
Jeg forteller fortsatt om dine under.

Gleden er stor i metodistkirken i Havanna da utdelingen av bibler begynner. På to fullsatte gudstjenester deles det ut 2200 bibler denne søndagen i oktober. «Hvis vi hadde annonsert på forhånd at det skulle deles ut bibler, ville det ha kommet dobbelt så mange», forteller pastoren.

Foto: Gleden er stor i metodistkirken i Havanna da utdelingen av bibler begynner. På to fullsatte gudstjenester deles det ut 2200 bibler denne søndagen i oktober. «Hvis vi hadde annonsert på forhånd at det skulle deles ut bibler, ville det ha kommet dobbelt så mange», forteller pastoren.

Et svar på bønn

28. november 2017. Foto: Hans J. Sagrusten

– Dette er et svar på bønn. Vi trodde det var umulig, men for Gud er alt mulig. Det er vekkelse på Cuba nå; dette er en helt spesiell tid for land og folk. Vi trenger bibler som aldri før, sier Joel Ortega Dopico, leder for Rådet av kirker på Cuba.

I mer enn tre år har norske givere støttet prosjektet «En million bibler til Cuba!». Bla deg fram nedenfor - og les mer om bibelarbeidet på Cuba. Vi vil gjerne formidle takk og glede fra kirkene der. Bernt G. Olsen og Hans J. Sagrusten besøkte Cuba i oktober 2017. Reportasjene er skrevet etter denne reisen.
Tilbake til innholdsoversikten
Gi en bibelgave til Cuba

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO