Gå til innhold

7 I nærheten av dette stedet lå det et gods som var eid av den fremste mannen på øya, han het Publius. Han tok vennlig imot oss som sine gjester i tre dager.

Nyheter 2018

Haimanot er HIV-positiv og jobber som kursholder for Den barmhjertige samaritan. Hun er tydelig på at bibelvers gir trøst og styrke og er viktig å bruke i kampen mot hiv.
20.12.18
Bibelen har kraft til å forandre liv. Bibelens lignelser og historier gir oss inspirasjon og veiledning til hvordan vi kan leve våre liv. Vi i Bibelselskapet tror på det å bruke Bibelen til holdningsskapende arbeid og bistand i kirkene både i Norge og i utlandet, dette vil skape en indre bærekraftig endring.
Les mer
Eit livsverk med bibelomsetjing
04.12.18
«I himmelen treng vi inga bibelomsetjing», seier Belete Lorisso. Likevel har han brukt heile livet på å omsetja Guds Ord til sitt eige morsmål. «Folk blir glade når dei høyrer teksta», seier han.
Les mer
Et livsverk med bibeloversettelse
04.12.18
«I himmelen trenger vi ikke noen bibeloversettelse», sier Belete Lorisso. Likevel har han brukt hele livet på å oversette Guds Ord til sitt eget morsmål. «Folk blir glade når de hører teksten», sier han.
Les mer
Som ein draum som blir oppfylt
04.12.18
Heile livet har Philipos Paulos (49) bore på ein draum: å få Bibelen på sitt eige morsmål. No er draumen i ferd med å bli sann.
Les mer
Som en drøm som blir oppfylt
04.12.18
Gjennom hele livet har Philipos Paulos (49) båret på en drøm: å få Bibelen på sitt eget morsmål. Nå er drømmen i ferd med å gå i oppfyllelse.
Les mer
«Gud kan jo vårt språk»
04.10.18
«Folk spør meg stadig når den nye oversettelsen er ferdig», sier bibeloversetter Tesfaye Abebe i Etiopia. Nå kan norske bibelvenner være med og gjøre den nye bibelen til virkelighet.
Les mer
«Gud kan jo språket vårt»
04.10.18
«Folk spør meg stadig kva tid den nye omsetjinga er ferdig», seier bibelomsetjaren Tesfaye Abebe i Etiopia. No kan norske bibelvener vera med og gjera den nye bibelen verkeleg.
Les mer
Litteraturgruppe med store planer
22.05.18
Litteraturgruppa i Gadjiwan har et oppdrag som er like stort som det er vanskelig; å ta vare på perespråket.
Les mer
– Behovet er stort
22.05.18
Ann-Catherine Kvistad har mange inntrykk etter møtet med Haiti. Ønsket om å få bibler og bøker til bruk i skolen er det sterkeste.
Les mer
Investere i barna
22.05.18
Fertil Rodlin (22) er søndagsskolelærer i Cité Soleil.
– Jeg er lærer av yrke og vil gjerne undervise i Bibelen. Men siden bare halvparten av barna kan lese, må jeg vise bilder av bibelhistoriene. Fertil har en hilsen til giverne i Norge:
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO