Gå til innhold

7 I nærheten av dette stedet lå det et gods som var eid av den fremste mannen på øya, han het Publius. Han tok vennlig imot oss som sine gjester i tre dager.

Nyheter 2019

Mobilgaver
19.12.19
Gi en generell eller øremerket bibelgave via din telefon - enklere blir det ikke.
Les mer
Bibelvenner besøker Albania
01.11.19
I høstferien dro en gruppe på 22 norske bibelvenner til Albania for å se og oppleve hvordan Bibelselskapet i Albania arbeider. Reiseleder, og tidligere generalsekretær i Bibelselskapet, Stein Mydske skriver om en innholdsrik tur til dette vakre landet ved Adriaterhavet.
Les mer
Bibelarbeidet i Israel
14.10.19
Israel er et vanskelig tema for Bibelselskapet. Vi er et tverrkirkelig fellesskap som forvalter det alle som tror på Jesus har felles: Bibelen. Blant kristne er det imidlertid svært ulike synspunkter på den politiske konflikten i området. Den er det ikke vårt oppdrag ha noen mening om.
Les mer
– Hjelp oss å trykke bøker til barna våre!
19.08.19
– En av de første biblene jeg fikk, var en blå barnebibel. Jeg leste den for barna mine i flere år, forteller Rasim Khalilov. Med din bibelgave kan du være med å plante Guds ord blant nye generasjoner i Sentral-Asia.
Les mer
Guds ord finner veier til nye folkegrupper
19.08.19
– Vi opplever kirkevekst blant kasakhene, og nye menigheter blir etablert. Men de kristne trenger bibler. Til det trenger vi deres hjelp, sier generalsekretær for Bibelselskapet i Kasakhstan, Viktor Grishko.
Les mer
Reisebrev fra Syria
13.06.19
I det jeg går inn i Bibelbutikken i Aleppo, møter jeg Melo, en av de ansatte i Bibelselskapet. Ingen av oss klarer å si noe på noen minutter. Det var følelsesmessig sterkt. Endelig er jeg tilbake!
Les mer
– Jesus hjelper oss ut av fortvilelsen
10.05.19
Han er prest for de kristne som har vendt tilbake etter krigen. Fortsatt er sårene på sjel og sinn dype. Fader Younan bruker bibelhistorier til å hjelpe folk å snakke om det vonde.
Les mer
– Velger Jesus framfor alt i hele verden
10.05.19
«Sami» og «Leyla» gir i dette intervjuet et unikt innblikk i hvordan det er å leve som kristen konvertitt i Irak. De ble kristne for fire år siden og strever som flyktninger, men ville ikke bytte sin kristne tro mot noe.
Les mer
– Jeg vil ikke miste håpet!
10.05.19
I vinter kunne de kristne for tredje gang feire jul på Ninivesletta etter at området ble frigjort fra IS. En blanding av smerte, glede og håp preger julefeiringen.
Les mer
– Be for oss!
10.05.19
Turid Barth Pettersen har vært tilbake i Nord-Irak for å møte de kristne. Hun formidler sterke inntrykk fra Qaraqosh, hvor kirkene ble brent i 2014. – Be for oss, sier de kristne i Irak.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO