Gå til innhold

17 Da sa Herren til Moses: «Også dette som du ber om, vil jeg gjøre, for du har funnet nåde for mine øyne, og jeg kjenner deg ved navn.»

Gi en gave.Velg prosjekt

Oversettelsesarbeidet til de lokale språkene kambatta, hadiyya og konso nærmer seg slutten i Etiopia - Vil du være med i innspurten?

Bibeloversettelse

Vær med og støtt arbeidet med bibeloversettelse.

Bibeloversetter Tesfaye Abebe (foto: Hans J. Sagrusten)
Støtten fra våre faste givere sikrer at bibeloversettere som Tesfaye Abebe (bildet) kan fortsette det viktige arbeidet sitt og fullføre oversettelsene de holder på med.

Det tar mange år å lage den første bibeloversettelsen til et nytt språk. Derfor trenger vi givere som støtter det jevne arbeidet gjennom flere år. Som giver til Bibelselskapets arbeid er du med på noe stort: Å gi nye folkegrupper muligheten til å lese Guds Ord på sitt eget morsmål. I Etiopia er det flere enn 80 språk som trenger en egen bibeloversettelse. Norske bibelvenner er med og støtter sju slike oversettelser.

Gi din gave til bibeloversettelse på denne siden, ta kontakt på 47 97 64 70 eller e-post: giver@bibel.no. Du kan nå også gi gaver til Bibelselskapets misjonsarbeid med VIPPS:#94418. Husk å skrive «Til bibeloversettelse» samt navn og adresse i meldingsfeltet.

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO