Gå til innhold

1 Nettopp da kom disiplene og spurte Jesus: «Hvem er den største i himmelriket?»

10 Pass dere for å forakte en eneste av disse små! For jeg sier dere: De har sine engler i himmelen som alltid ser min himmelske Fars ansikt.

Gi en gaveVelg prosjekt

Vær med å dele Guds Ord med flyktninger i Norge!

Misjonsmarken er kommet til oss

Vær med å dele Guds Ord med flyktninger i Norge!

Vær med å dele Guds Ord med flyktninger i Norge!
Grupper, menigheter og enkeltpersoner som arbeider blant flyktninger og i fengsler, kontakter oss og ber om bibler og nytestamenter på mange forskjellige språk. Kan du hjelpe?

Vær med å dele Guds Ord med flyktninger i Norge!
Vær med å dele Guds Ord med flyktninger i Norge!

At mange mennesker nå står på vår dørstokk betyr at misjonsmarken har kommet til oss! Mange av dem kommer fra land hvor ingen misjonær får lov til å reise. Kanskje er det noen av dem i ditt nabolag som ønsker seg en bibel - men som ikke aner hvor de skal få tak i en. Du kan hjelpe ved å kjøpe en til dem - eller ved å gi en gave til Bibelgaven slik at de som arbeider med innvandrere kan få gi dem en bibel. Uansett hvordan de får Bibelen eller nytestamentet, så er denne gaven noe de vil få glede av - om de blir i Norge eller reiser tilbake til sitt hjemland.

Mange kan selv betale for dette, men så er det en del som ikke kan det. Dette siste gjelder særlig de som arbeider blant flyktninger og i fengsler. Til disse ønsker vi å sende biblene gratis! Og det er her vi ser et så stort og voksende behov at vi nå ber deg om hjelp til å betale for bibler - til dem som snakker et annet språk, men for tiden bor i Norge.

Mange av de som sitter i fengsel kommer fra andre land. En som nylig ble løslatt, og som hadde studert Bibelen i fengsel, sa: «Jeg er glad for at du satte meg i kontakt med den levende Gud, Jesus Kristus.»

Det er nettopp det dette dreier seg om, uansett hvor vi er i verden akkurat nå og hvor livet fører oss. Det er det vi som Bibelselskap, kirke og kristne ønsker: Å sette mennesker i kontakt med Jesus Kristus. Og ingenting kan gjøre dette bedre enn Guds eget ord. Sammen kan du, jeg og andre bibelvenner gi dem dette!

Mange spør etter arabiske nytestamenter. 7 stykker koster kr 455. Komplette bibler på arabisk, som alle kristne ønsker seg, er noe dyrere – 1 000 kroner er nok til 10 stk. Uansett hvor mye du kan gi vil en gave fra deg gjøre en stor forskjell for noen mennesker som gjerne vil ha en bibel!

Gi din gave på denne siden, eller
send sms BIBEL til 2468 og du gir kr 130,- nok til 2 arabiske nytestamenter

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO