Gå til innhold

37 Jerusalem, Jerusalem, du som slår profetene i hjel og steiner dem som er sendt til deg! Hvor ofte ville jeg ikke samle barna dine som en høne samler kyllingene under vingene sine. Men dere ville ikke.

Bibler til Gulf-statene

Få steder ser vi en slik virkning av distribusjonen av Guds ord som i Gulfen! Din gave til Bibelarbeidet i Gulfen er et bidrag til noe som kan endre en hel region. Vil du være med?

Gi en gave til 'Bibler til Gulf-statene'

Ja, jeg vil støtte dette arbeidet.
Jeg vil gi kr 200,00
Jeg vil gi kr 300,00
Jeg vil gi kr 1000,00
Velg eget beløp:
Punith (t.h.) og en annen fremmedarbeider forteller en bibelhistorie for hverandre ved hjelp av metoden «Fortellingen alene».
Punith (til høyre) fra India kom som fremmedarbeider til et land i Gulfen i 2014. Han deltar på et av Bibelselskapets kurs i bibelfortelling, «Fortellingen alene». «Bibelteksten ble virkelig levende for meg! Nå vil jeg fortelle den for alle vennene mine»,sier Punith. Millioner av fremmedarbeidere bor i Gulfen, og mange av dem er blitt kristne.

I en region hvor det er forbudt å evangelisere, og hvor det er umulig å skifte religion, kan man spørre seg om det er mulig å ha et bibelselskap. Men det er ikke bare mulig, dette er et bibelselskap som er i vekst.

I hele Gulfen, med unntak av Saudi-Arabia, har kristne innvandrere lov til å samles. Så fullt er det i de få kirkene at menighetene må fordele samlingene sine ut over hele helgen – fra fredag til søndag, fra grytidlig morgen til to om natta – for at alle skal få en time hver.

Ingen misjonsledelse kunne ha tenkt ut en bedre strategi for å nå denne delen av verden med evangeliet, enn den som Gud selv har regissert gjennom alle de kristne som kommer hit for å søke arbeid.

Noen av dem arbeider som barnepiker – samtidig som de er levende kristne vitner for den oppvoksende generasjonen. Kan man tenke seg en bedre strategi enn å ha en kristen kvinne i hjemmet, som synger for barna og forteller dem hva Jesus betyr for henne?

Din gave kan være med på å endre hele regionen!

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer