Gå til innhold

21 Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje.

Gi en gave.

Gi fast.Velg prosjekt

Din gave til Bibelarbeidet i Gulfen er et bidrag til noe som kan endre en hel region

Velg beløp:

Beløp pr månedGi månedlig

Fyll ut skjemaet, så sender vi AvtaleGiro fullmakt til deg pr post for signering.

Bibler til Gulf-statene

Få steder ser vi en slik virkning av distribusjonen av Guds ord som i Gulfen! Din gave til Bibelarbeidet i Gulfen er et bidrag til noe som kan endre en hel region. Vil du være med?

Gi en gave til 'Bibler til Gulf-statene'

Ja, jeg vil støtte dette arbeidet.
Jeg vil gi kr 200,00
Jeg vil gi kr 300,00
Jeg vil gi kr 1000,00
Velg eget beløp:
Punith (t.h.) og en annen fremmedarbeider forteller en bibelhistorie for hverandre ved hjelp av metoden «Fortellingen alene».
Punith (til høyre) fra India kom som fremmedarbeider til et land i Gulfen i 2014. Han deltar på et av Bibelselskapets kurs i bibelfortelling, «Fortellingen alene». «Bibelteksten ble virkelig levende for meg! Nå vil jeg fortelle den for alle vennene mine»,sier Punith. Millioner av fremmedarbeidere bor i Gulfen, og mange av dem er blitt kristne.

I en region hvor det er forbudt å evangelisere, og hvor det er umulig å skifte religion, kan man spørre seg om det er mulig å ha et bibelselskap. Men det er ikke bare mulig, dette er et bibelselskap som er i vekst.

I hele Gulfen, med unntak av Saudi-Arabia, har kristne innvandrere lov til å samles. Så fullt er det i de få kirkene at menighetene må fordele samlingene sine ut over hele helgen – fra fredag til søndag, fra grytidlig morgen til to om natta – for at alle skal få en time hver.

Ingen misjonsledelse kunne ha tenkt ut en bedre strategi for å nå denne delen av verden med evangeliet, enn den som Gud selv har regissert gjennom alle de kristne som kommer hit for å søke arbeid.

Noen av dem arbeider som barnepiker – samtidig som de er levende kristne vitner for den oppvoksende generasjonen. Kan man tenke seg en bedre strategi enn å ha en kristen kvinne i hjemmet, som synger for barna og forteller dem hva Jesus betyr for henne?

Din gave kan være med på å endre hele regionen!

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer