Gå til innhold

13 Da sa Moses til folket: «Vær ikke redde! Stå fast, så skal dere få se at Herren frelser dere i dag! For slik som dere ser egypterne i dag, skal dere aldri se dem mer.

Skattefrie gaver

Gaver til Bibelselskapet gir skattefradrag. I løpet av året må gaven være minimum 500 kroner og man kan maksimalt få fradrag for 40 000 kroner pr person for 2018. For ektepar blir dette det dobbelte. Maksimumsgrensen gjelder gaver til alle frivillige organisasjoner som omfattes av ordningen.

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer (11 siffer) slik at vi kan videreformidle gavebeløpet til skattemyndighetene. Innrapportering til myndighetene skjer automatisk hvis vi har korrekte data. Du kan sjekke om opplysningene er riktige ved å gå til Min side. Du kan også ringe oss på telefonnummer 47 97 64 70 eller kontakte oss via e-post: giver@bibel.no.

Vi sender en årsoppgave så tidlig som mulig i januar måned. Skattemyndighetene godtar ikke papirkvitteringer for gaver. Skattefrag gis kun for gaver som er innrapportert elektronisk.

En gave for livet

Guds ord til alle, på et språk de forstår - til en pris de kan betale. Støtt vårt arbeid!
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO