Gå til innhold

22 På reisen til Jerusalem dro Jesus fra by til by og fra landsby til landsby og underviste.

Bli fast giver!

Vår visjon er at alle som ønsker det skal få Guds ord på et språk de forstår - til en pris de kan betale.

Det Norske Bibelselskap er et av 148 nasjonale bibelselskap over hele verden tilknyttet De forente bibelselskaper. Sammen betjener vi mer enn 240 land og territorier.

Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven samler inn midler til å oversette, trykke, frakte og distribuere Bibelen over hele verden. Med disse gavene kan vi også subsidiere prisen, slik at også mennesker i fattige land har mulighet til å skaffe seg en bibel.

Ved å støtte vårt arbeid er du med på å spre Bibelen gjennom mer enn 90 prosjekter i ca 45 land. Til enhver tid støtter vi mer enn 20 oversettelsesprosjekter, og i 2019 fikk minst 410 000 mennesker en bibel, bibeldel eller et nytestamente takket være gaver fra våre givere.

Bibelselskapet har fem faste givertjenester: Vår generelle faste givertjeneste («Gi den videre»), Bibler til Kina, Bibelbro til Øst, Syria/Irak og SAT-7 (Evangeliet til Midt-Østen). Du kan lese mer om disse prosjektene nedenfor.

Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven er medlem i Innsamlingskontrollen, og gaver til oss gir rett til skattefradrag etter til enhver tid gjeldende regler.

Gavekonto til Bibelmisjonen er 3000.16.16869

«Gi den videre»

Vi har kalt vår generelle faste givertjeneste «Gi den videre». Som giver til denne faste givertjenesten gir du til alt vårt bibelmisjonsarbeid. Gavene som kommer inn hver måned går dit behovet til enhver tid er størst. Les mer
Bibler til Kina

Bibler til Kina

I verdens mest folkerike stat vokser kirkene mer enn i noe annet land, og behovet for bibler er meget stort! Les mer
Barn hører evangelium fra bestemor.

Bibelbro til Øst

Vi har kalt vår faste givertjeneste til Øst-Europa og Sentral-Asia for «Bibelbro til Øst». Les mer
SAT-7: Kristen TV i Midt Østen

SAT-7: Evangeliet til Midt-Østen

Tv-kanalen SAT-7 bringer evangeliet til menneskene i Midt-Østen og Nord-Afrika. I dag dominerer islam i områdene der de første kristne menigheter ble etablert og mange kristne søsken opplever en presset situasjon. SAT-7 er også en støtte for de kristne i borgerkrigsherjede land som Syria og Irak. Les mer
Kristne i Syria og Irak trenger deg!

Kristne i Syria og Irak trenger deg!

Bibelselskapet i Syria har hovedkontor i Aleppo, bibelbutikker i Aleppo og Damaskus samt lager i Tartus. Distribusjon av materiell skjer over hele Syria gjennom klostre og kirker, samt gjennom bibelbutikkene. Mesteparten av materiellet ønskes på arabisk, men arameisk og syriak er også noe brukt. Hovedtyngden av arbeidet er innen bibeldistribusjon, søndagsskolearbeid, og sjelesorg. Les mer

Gavekonto

Bibelselskapets kontonr:
3000.16.16869

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO