Gå til innhold

15 En gang på denne tiden sto Peter fram blant søsknene. Det var omkring hundre og tjue mennesker samlet.

Gi en gave

Gi fastVelg prosjekt

Etterspørselen etter Bibelen er enorm i Kina, og derfor er det behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land

Velg beløp:

Beløp pr månedGi månedlig

Fyll ut skjemaet, så sender vi AvtaleGiro fullmakt til deg pr post for signering.

Bibler til Kina

Det er en stor utfordring å samle inn nok midler til å dekke bibeletterspørselen i Kina. I løpet av snart 30 år har Bibelselskapet trykket ca 120 millioner bibler på trykkeriet i Nanjing. I dag kan det produseres opp mot 12 millioner bibler i året. Men etterspørselen etter Bibelen er enorm og derfor er det behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land.


Meld deg som fast giver til 'Bibler til Kina'

Ja, jeg vil støtte dette arbeidet.
Velg beløp:
Jeg vil gi kr 100,00
Jeg vil gi kr 300,00
Jeg vil gi kr 500,00
Velg eget beløp:
Velg hvor ofte:
 

Flere filmer ser du her

Det er en stor utfordring å samle inn nok midler til å dekke bibeletterspørselen i Kina. Siden 1987 har Bibelselskapet trykket ca 120 millioner bibler på trykkeriet i Nanjing. 66 millioner av disse er distribuert til kirker i Kina og 54 millioner til andre bibelselskap. I 2007 flyttet produksjonen inn i nye lokaler og moderne trykkemaskiner ble installert. I dag kan det produseres opp mot 12 millioner bibler i året. Men etterspørselen etter Bibelen er enorm og derfor er det behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land. For bare 500 kroner kan vi dekke papirkostnadene til produksjon av 50 bibler. Det kommer stadig nye mennesker til tro i Kina, og mange vitner om at de har kommet til tro nettopp ved å lese Bibelen.

I verdens mest folkerike stat vokser kirken mer enn i noe annet land. Under kulturrevolusjonen på 1960 og 70 tallet ble biblene konfiskert og brent, alle kirker ble stengt og mange menighetsledere sendt i fengsler og arbeidsleirer. I dag er kirkene igjen åpne og mennesker strømmer til slik at man mange steder har flere gudstjenester etter hverandre. Folk fyller opp kirker i flere etasjer, og det sitter tilhørere i trapper og inngangspartier.


Ressursstoff om Kina

Aktuelt

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer

Bibler til Kina

Kina

Areal: 9 596 961 km2
Folketall: 1 373 541 278
Hovedstad: Beijing
BNP/innb: 15 400 USD
(i Norge: 69 300 USD)

Offisielt språk: Kinesisk/mandarin, kantonesisk m.fl.
Andel av bef. som kan lese: 96,4 % (over 15 år)

Faktastoff fra CIA World Factbook 2017

Vær med å støtt bibelarbeidet i Kina:

  • Papir til bibeltrykking – 10 kroner for en bibel!
  • Oversettelse til minoritetsspråk
  • Bibeldeler til utdeling i kirkene
  • Litteratur til seminarer og bibelskoler