Gå til innhold

5 Ransak dere selv om dere er i troen. Prøv dere selv! Eller merker dere ikke at Jesus Kristus er i dere? Består dere kanskje ikke prøven?

Dette er aktørene på Bibel & Babbel

Cecilie Steinmann Neess
Cecilie Steinmann Neess
Rune Andersen
Rune Andersen

Rune Andersen: Et av humor-Norges mest kjente fjes. Når Rune Andersen karikerer personer som Eyvind Hellstrøm, Åge Hareide, Kong Harald og Lars Sponheim er det ikke lett å holde latteren tilbake. Han har vunnet Komiprisen som beste mannlige artist. Rune Andersen skal være forestillingens konferansier.

Cecilie Steinmann Neess: Cecilie Steinmann Neess, eller Cess som hun gjerne kalles, er en av landets mest populære yngre komikeren. I vinter har hun spilt hovedrollen i komiforestillingen «Martha – the musical». I 2012 ble hun nominert til Komiprisen i klassen «Årets gjennombrudd».

Jon Niklas Rønning: Jon Niklas Rønning er kjent som en komiker med sylskarpe tekster. Hans parodier av folk som Bjørn Eidsvåg, Robert Stoltenberg og Jahn Teigen blir betegnet som hjertevarme og latterfremmende. Jon Niklas Rønning har i en årrekke samarbeidet med Anders Rønning. Duoen «Bye og Rønning» blir av mange omtalt som Norges morsomste.

Torolf Nordbø
Torolf Nordbø

Olav Svarstad Haugland: Olav Svarstad Haugland er blitt kåret til Norges morsomste student. Men som komiker har han et publikum som strekker seg langt ut over dem som ler av ham i studentkantinene. Som stand up-komiker har han fått et stort pubilikum. Dessuten: Det er ingen grunn til å stikke under en stol at han er sønn til fylkesmann – og tidligere KrF-leder – Valgerd Svarstad Haugland.

Torolf Nordbø: Torolf Nordbø er komikeren som har fått bedehusfolket på Vestlandet til å gå på revyer. Men sin store kassasuksess «På bedringens rand» i 2004 fylte han Stavangeren i hjembyen Stavanger. Nordbøs lettbeinte og humoristiske beskrivelse av kirkelig og bedehusmiljøer får fram smilet og latteren hos både dem som kjenner disse miljøene og andre. Sammen med Per Inge Torkelsen har han hatt suksess med forestillingen ”Misjonæren og hedningen”.

Vemund Vik: Vemund Vik er ingen stor kjendis, men i humor-Norge er han en viktig aktør. Som tekstforfatter og regissør har han vunnet stor heder, noe som blant annet har gitt ham Komiprisen. Vemund Vik er regissør for «Bibel & Babbel» – i seg selv en garanti for at dette blir en suksess.

Underholdningshuset på Aker Brygge

Når Bibelselskapet skal invitere til «bibelsk moro» gjør vi det i hjertet av humor-Norge. Siden 2014 har Latter vært ensbetydende med suksessrike humorforestillinger. Det er Stand Up Norge som eier Latter. Stand Up Norge produserer også «Bibel & Babbel”. I dag er Latter hovedstandens største underholdningshus. Mange kjenner stedet gjennom NRK-produksjonen «Latter på latter». Hovedsalen på Latter har nesten 500 komfortable sitteplasser.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO