Gå til innhold

7 I nærheten av dette stedet lå det et gods som var eid av den fremste mannen på øya, han het Publius. Han tok vennlig imot oss som sine gjester i tre dager.

Bibelfest på konserthusets hovedscene

Hvor skal Bibelselskapet feire sitt 200 årsjubileum? Når Bibelen skal feires, er ingen scene for stor. Derfor inntar vi selve hovedscenen i Oslo konserthus lørdag 28. mai. To forestillinger i det flotte konserthuset skal markere at det er 200 år siden Bibelselskapet ble stiftet.

Hanne Krogh (Foto: Wikimedia/John Erling Blad)

Det er hele Norges Hanne Krogh som syr sammen det musikalske programmet denne dagen. Da hun skulle finne navn til forestillingen, endte hun rett og slett opp med å kalle den for Bibelen. Noe bedre navn kunne hun ikke komme på.

– Jeg vil vise at Bibelen og Bibelens ord har relevans også for dem som ikke nødvendigvis kaller seg kristne, sier Hanne Krogh, som sammen med Elisabeth Andreassen vant Melodi Grand Prix i 1985. Men artisten Hanne Krogh har et bredre repertoar enn «La det swinge» og andre glade poplåter. Mange har vært på konsert med henne under hennes årlige juleturneer.

Festforestillingen Bibelen er en musikalsk reise i tid og rom, der grunntonen er den inspirasjonen som Bibelen har gitt til dem som har skrevet og framført musikk. Her blir det møte med klassisk musikk, amerikansk gospel, norske folketoner og lavmælt visesang.

Når Hanne Krogh begynte arbeidet med å sette sammen mannskapet til denne musikalske festforestillingen, gikk hun til sine artistvenner for å få hjelp. Alle som hun henvendte seg til, var positive. Dermed endte hun opp med et stjernelag bestående av henne selv, Ole Paus, Marianne Antonsen, Helene Bøksle, Thomas Ruud, gospelkoret HIM og Oslo Soul Children.

Som om ikke dette er nok, skal også det kritikerroste St. Laurentiuskoret delta. Vi kan love at Konserthuset vil bli fylt med korsang denne kvelden.

Musikalsk leder er Øystein Lund Olafsen.

Praktisk informasjon

  • 28. mai 2016 - kl. 17:00 og 20:00
  • Adresse: Oslo konserthus
  • Følg også med på Facebook
  • Billettbestilling
  • Pressekontakter:
    • Hanne Krogh: 90 66 50 00
    • Ingeborg Mongstad-Kvammen: 92 69 45 87
Festforestilling i Oslo konserthus
Klikk på bildet for å laste ned plakat i PDF-format

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO