Gå til innhold

29 La ikke et eneste råttent ord komme over leppene. Si bare det som er godt, og som bygger opp der det trengs, så det kan bli til velsignelse for dem som hører på.

Bibelbilder på vandring

17. april 2013.

Utstillingen ”Sennepsfrøet” med den kasakhstanske kunstneren Nelly Bubes bilder har vært på vandring i flere måneder. Den har samlet nærmere 8000 mennesker i Vågsbygd, Stavanger, Skudeneshavn, Fitjar og Nordberg kirke i Oslo.

Det har vært et rikt program rundt utstillingen med foredrag, konserter, undervisning og bibelfortellinger. Mange steder har det vært et fint samarbeide mellom kirke, skole og kultur. Bare på Nordberg i Oslo besøkte mer enn 30 skoleklasser bibelutstillingen.

”Bibelen fortalt fra Kasakhstan” har vakt ny bibelinteresse for mange også i Norge. Gjennom Nelly Bubes bilder har mange besøkende fått en ny bibelopplevelse. En elev stilte seg foran et bilde og spurte bibelfortelleren: ”Historien på dette bildet kjenner jeg ikke. Men bildet ser så spennende ut. Kan du fortelle oss hva det handler om?”

“Den bibelske virkeligheten gir oss et større bilde av virkeligheten”, sa Henrik Syse under et av sine foredrag i forbindelse med utstillingen.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO