Gå til innhold

11 Kort tid etter ga Jesus seg på vei til en by som heter Nain. Disiplene og en stor folkemengde dro sammen med ham.

Den malayiske kunstneren Hanna Cheriyan Varghese har malt bildet «Rettferdighet» til Kvinnebønnedagen 2012. Kunstneren har basert bildet på en bibeltekst fra Mika (6:8): «Menneske, Herren har jo sagt deg hva godhet er, og hva han krever av deg: at du skal gjøre det som er rett, vise trofast kjærlighet og vandre ydmykt med din Gud.»

Foto: Den malayiske kunstneren Hanna Cheriyan Varghese har malt bildet «Rettferdighet» til Kvinnebønnedagen 2012. Kunstneren har basert bildet på en bibeltekst fra Mika (6:8): «Menneske, Herren har jo sagt deg hva godhet er, og hva han krever av deg: at du skal gjøre det som er rett, vise trofast kjærlighet og vandre ydmykt med din Gud.»

Radiogudstjeneste - «La rettferd vinne fram»

17. april 2013.

Søndag 10. juni kl. 11.03 sender NRK P1 radiogudstjeneste fra Oslo Domkirke i forbindelse med Kvinnenes internasjonale bønnedag.

Selve bønnedagen feires første fredag i mars hvert år, men temaet for bønnedagen er med oss hele året gjennom.

Bønnedagen har i år blitt forberedt av kvinner fra Malaysia som også har utarbeidet temaet «La rettferd vinne fram». Kvinnene har lagt vekt på at et rettferdig og rett styre er grunnlaget for fred og harmoni i den sosiale orden.

– Jeg tror at dette blir en fin time for våre lyttere, med et viktig tema, sier Ove Gundersen, prosjektleder i NRK Mellom himmel og jord.

Vi oppfordrer alle til å få med seg gudstjenesten, enten i direktesendingen på radio eller på et senere tidspunkt via NRK Nettradio.

Les mer om Kvinnnenes internasjonale bønnedag

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO