Gå til innhold

9 Til noen som stolte på at de selv var rettferdige, og så ned på alle andre, fortalte Jesus denne lignelsen:

Nyheter 2014

God jul!
22.12.14
I julen feirer vi at Jesus blir født. Du kan lese om Jesu fødsel i Juleevangeliet som står i Lukasevangeliet kapittel 2,1-14. Fortellingen som starter med ordene «Det skjedde i de dager…» er en av de mest kjente og kjære tekstene fra Bibelen.
Les mer
«Sammen og til stede gjør vi en forskjell i Norge og i verden!»
04.12.14
Dette er mottoet til Kristenrussen. Laget, Ungdom i Oppdrag og Bibelselskapet er partnere i kristenrussarbeidet. Sammen har vi et hjerte for at russ skal bli kjent med Jesus, misjon og Bibelen, og at de skal gjøre en forskjell i russetiden.
Les mer
– De syke har medisinske og sjelelige behov
28.10.14
Bibelselskapets innsamlingsaksjon til bibler blant ebolasyke har fått mye oppmerksomhet.
– I løpet av det siste døgnet har vi mottatt svært mange positive tilbakemeldinger, men også noen mer spørrende og kritiske synspunkter på aksjonen, forteller generalsekretær i Det Norske Bibelselskap, Ingeborg Mongstad-Kvammen.
Les mer
Ebola rammer Bibelselskapet i Liberia
27.10.14
Den dødelige sykdommen truer med å stenge Bibelselskapet i Liberia.
Les mer
Nye ansikter i Bibelselskapet
23.09.14
To nye ansikter har allerede rukket å bli kjente i Bibelselskapets lokaler. Maileen Myrbakken er ny økonomi- og administrasjonssjef, mens Ann-Catherine Kvistad er nyansatt fundraiser for Bibelselskapets misjonsavdeling.
Les mer
Signerte ny kristenrussavtale
19.09.14
Bibelselskapet, Ungdom i Oppdrag og Laget har undertegnet en ny samarbeidsavtale om Kristenrussen. Nå kan 100 kristenruss reise på misjonstur det kommende året.
Les mer
Dialogkonferansen i Oslo: - Vi har nådd vårt mål
12.09.14
– Samtalene har vært positive, og vi ønsker å fortsette dialogen. Slik konkluderte de drøyt 40 russiske og ukrainske lederne for ulike kirke- og trossamfunn som har vært samlet til konferanse i Oslo onsdag og torsdag. Sluttkommunikéet fra konferansen er nå offentliggjort.
Les mer
Odd Bondevik til minne
09.09.14
Budskapet om at Odd Bondevik har fått hjemlov kom ikke uventet. Bibelselskapet har mistet en god venn og kirken har mistet en uredd og ydmyk biskop.
Les mer
02.09.14
The Norwegian Bible Society is bringing together religious leaders from Russia and Ukraine this month to discuss the current crisis between the two countries. The conference will take place in Oslo from September 9-12, and is funded by the Norwegian Ministry of Foreign Affairs.
Les mer
Ledere for russiske og ukrainske trossamfunn møtes til samtaler i Oslo
27.08.14
Det Norske Bibelselskap er vertskap når ledere fra ulike trossamfunn i Ukraina og Russland møtes til samtaler i Oslo 9. - 12. september. Konferansen støttes økonomisk av Det Norske Utenriksdepartementet.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO