Gå til innhold

1 Gud talte alle disse ordene:

Nyheter

Nådde 680 millioner via sosiale medier
07.01.15
For De forente bibelselskaper var 2014 et fantastisk år for bruk av sosiale medier.
Les mer
En kristen tilstedeværelse i Egypt
07.01.15
«Stå opp, ta med deg barnet og barnets mor og flykt til Egypt, og bli der til jeg sier fra! For Herodes kommer til å lete etter barnet for å drepe det» (Matt 2,13).
Les mer
God jul!
22.12.14
I julen feirer vi at Jesus blir født. Du kan lese om Jesu fødsel i Juleevangeliet som står i Lukasevangeliet kapittel 2,1-14. Fortellingen som starter med ordene «Det skjedde i de dager…» er en av de mest kjente og kjære tekstene fra Bibelen.
Les mer
«Sammen og til stede gjør vi en forskjell i Norge og i verden!»
04.12.14
Dette er mottoet til Kristenrussen. Laget, Ungdom i Oppdrag og Bibelselskapet er partnere i kristenrussarbeidet. Sammen har vi et hjerte for at russ skal bli kjent med Jesus, misjon og Bibelen, og at de skal gjøre en forskjell i russetiden.
Les mer
– De syke har medisinske og sjelelige behov
28.10.14
Bibelselskapets innsamlingsaksjon til bibler blant ebolasyke har fått mye oppmerksomhet.
– I løpet av det siste døgnet har vi mottatt svært mange positive tilbakemeldinger, men også noen mer spørrende og kritiske synspunkter på aksjonen, forteller generalsekretær i Det Norske Bibelselskap, Ingeborg Mongstad-Kvammen.
Les mer
Ebola rammer Bibelselskapet i Liberia
27.10.14
Den dødelige sykdommen truer med å stenge Bibelselskapet i Liberia.
Les mer
Nye ansikter i Bibelselskapet
23.09.14
To nye ansikter har allerede rukket å bli kjente i Bibelselskapets lokaler. Maileen Myrbakken er ny økonomi- og administrasjonssjef, mens Ann-Catherine Kvistad er nyansatt fundraiser for Bibelselskapets misjonsavdeling.
Les mer
Signerte ny kristenrussavtale
19.09.14
Bibelselskapet, Ungdom i Oppdrag og Laget har undertegnet en ny samarbeidsavtale om Kristenrussen. Nå kan 100 kristenruss reise på misjonstur det kommende året.
Les mer
Dialogkonferansen i Oslo: - Vi har nådd vårt mål
12.09.14
– Samtalene har vært positive, og vi ønsker å fortsette dialogen. Slik konkluderte de drøyt 40 russiske og ukrainske lederne for ulike kirke- og trossamfunn som har vært samlet til konferanse i Oslo onsdag og torsdag. Sluttkommunikéet fra konferansen er nå offentliggjort.
Les mer
Odd Bondevik til minne
09.09.14
Budskapet om at Odd Bondevik har fått hjemlov kom ikke uventet. Bibelselskapet har mistet en god venn og kirken har mistet en uredd og ydmyk biskop.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO