Gå til innhold

16 Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg.»

Det Norske Bibelselskap og Verbum forlag

Bernhard Getz' gate 3
Bernhard Getz' gate 3 ved Kommandør T. I. Øgrims plass, Oslo

Det Norske Bibelselskaps hovedkontor er lokalisert i Bernhard Getz' gate 3 i Oslo sentrum, som eies av Bibelselskapet i et sameie med Kirkens Nødhjelp. I samme kontorkomplekset holder også flere andre kristne organisasjoner til.

Bibelselskapet ble etablert i 1816 og er dermed et av Norges eldste forlagshus. I 1820 ble forløperen til Verbum forlag utskilt fra Bibelselskapet. De to forlagene har alltid samarbeidet tett inntil Verbum igjen gikk inn i Bibelselskapet fra 1. januar 2011. Verbum-navnet lever likevel videre som en merkevare for bøker og produkter med mening og dybde, til livshjelp og troshjelp.

Det Norske Bibelselskap er en del av De forente bibelselskaper, et fellesskap av nasjonale bibelselskaper i mer enn 200 land og territorier. Sammen er de verdens største aktør når det gjelder oversettelse, utgivelse og distribusjon av Bibelen. Bibelselskapene er også aktive innen områder som hiv/aids, traumearbeid og leseopplæring. Bibelskapene samarbeider med alle kristne kirkesamfunn og mange internasjonale ikke-statlige organisasjoner.

Policy

Det er en hovedmålsetning for Bibelselskapet å opprettholde et tillitsfullt forhold til dem som støtter oss med gaver og forbønn.
Les mer

Personvern

Bibelselskapet behandler person-opplysninger som et ledd i å realisere stiftelsens formål. Den enkelte skal oppleve å bli møtt med respekt og gis fullt innsyn i de opplysninger som er registrert.
Les mer

Profil

Klikk på logoene for å laste ned i høy oppløsning (jpg-fil)

Bibelselskapet

Verbum

Bibelgaven

Bibel.no

Les mer

Følg oss på