Gå til innhold

13 Samme dag var to disipler på vei til en landsby som heter Emmaus, seksti stadier fra Jerusalem,

Biibbal.no

Velkommen til ressurssiden for den nye bibeloversettelsen til nordsamisk. Siden vil oppdateres med nytt stoff og flere bibelbruksressurser i tiden fram mot lanseringen i august.

På Samefolkets dag, 6. februar 2019, presenterer bibelselskapene i Norge, Sverige og Finland en ny nordsamisk oversettelse av Bibelen. Teksten publiseres på www.bibel.no og www.biibbal.fi. Den nye oversettelsen har fått navnet Biibbal 2019 og vil lanseres offisielt 23.-25. august 2019.

Les mer

Aktuelle lenker

Dagens bibelord

Dagens bibelord er en tjeneste fra Det Norske Bibelselskap som gir deg en bibeltekst for hver dag på e-post. Tjenesten er gratis.
Meld deg på her

Nettbibelen

Nettbibelen til Bibelselskapet i Norge har lenge vært en viktig kilde for samisk bibeltekst. Her ligger både nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk bibeltekst ute. Tekstene kan leses parallelt med andre samiske eller norske bibelutgaver.


Den nye nordsamiske bibelteksten finner du her

Kirkeårets tekster

Kirkeårets tekster på nordsamisk er digitalisert, og ligger tilgjengelig på bibel.no. Dette er et godt og enkelt redskap for prester og andre ansatte i Den norske kirke som har behov for å søke opp de ulike tekstene og tekstrekkene for alle søndagene i kirkeåret.
Kirkeårets tekster på nordsamisk finner du her

Kjøp Biibbal 2019

Vil du bestille Biibbal 2019 i bokform og få den tilsendt i posten? Boken sendes ut så snart som mulig etter lanseringen i Kautokeino 23.-25. august.
Kjøpes i nettbokhandelen
Oversikt over våre samiske bøker

Program for lanseringen i Kautokeino 23.-25. august 2019

Program for den store lanseringen i Kautokeino 23.-25. august 2019 vil senere bli publisert på en egen nettside hos Sámi Allaskuvla.


Har du synspunkter på Biibbal 2019 eller spørsmål til oversetterne?
Kontakt oss: samisk@bibel.no

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO