Gå til innhold

1 Det kom noen ned fra Judea og begynte å undervise brødrene: «Hvis dere ikke følger den skikken vi har fra Moses, og lar dere omskjære, kan dere ikke bli frelst.»

Bokhandel

Bibel.no er utviklet med tanke på bokhandelens behov. For å få tilgang til informasjon og spesialverktøy kreves registrering og innlogging i nettportalen.

Som innlogget bruker får bokhandelen oversikt over gjeldende rabattavtaler, kjøps- og fakturahistorikk, informasjon om ordren er levert og om kontoen er i balanse. Kontooversikten viser alle fakturerte beløp uavhengig av bestillingsmåte.

På ”Bokhandelens side” finnes en Hurtig handlekurv som forenkler kjøpsprosessen: Skriv inn ISBN-nummeret etterfulgt av antall, og send bestillingen ved et tastetrykk.

Nettbokhandelen inneholder også en funksjon for navning av bøker og bibler.

Innloggingsinformasjon
Alle bokhandlere er registrert som kunder i Bibelselskapets Bokhandel AS.

  • De bokhandlene som tidligere (før 31. 1. 2009) har handlet i nettbokhandelen bibelbok.no, kan fortsatt logge inn med samme e-postadresse og passord som tidligere.
  • Øvrige bokhandlere benytter FS-nummeret ved første gangs innlogging. Dersom bokhandelen har flere personer som skal kunne handle på vegne av forretningen, vennligst ta kontakt med ordrekontoret på ordre@bibel.no.
  • Se også: Påloggingshjelp for bokhandlere

Gå til innloggingssiden

Kontakt oss

Bernhard Getz' gate 3
Kontakt Bibelselskapet eller Verbum Forlag.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO