Gå til innhold

18 Hvem er en Gud som du,
en som tar bort skyld og tilgir synd
for den resten han eier?
Han holder ikke evig fast på vreden,
for han vil gjerne vise miskunn.

Menigheter

For å kunne opprettholde et best mulig tjenestetilbud oppfordrer vi alle menigheter og forsamlinger til å registrere og vedlikeholde sin brukerkonto på Bibel.no.

Menighetene er en prioritert målgruppe for Bibelselskapet og Verbum Forlag, derfor tilbyr vi inntil 15 prosent rabatt på produktene i Nettbokhandelen.

”Menighetens side” har oversikt over gjeldende rabattavtaler, kjøps- og fakturahistorikk og informasjon om ordrene er levert. På samme side finnes det også oversikt over innbetalte gaver og abonnementsavtaler. Bibelselskapet er avsender av Nytt om Bibelen, Bibelleseplanen, Bibeldagsmateriell og Kirkens Årbok (til menigheter i Den norske kirke). Derfor er det svært viktig at våre adresseopplysninger er korrekte. Ved å logge inn på Bibel.no kan menighetene selv gjøre endringer i avtalene, bestille eller avbestille abonnementer og endre antallet eksemplarer som sendes til den enkelte menighet.

Innloggingsinformasjon
De fleste menigheter er allerede registrert i Bibelselskapets og Verbums database, men for å få tilgang til ”Menighetens side” må brukerkontoen aktiveres. Benytt kundenummer ved første gangs pålogging. Kundenummeret vil være oppgitt på tidligere fakturaer fra Bibelselskapets bokhandel. Kjenner du ikke kundenummeret, send e-post til ordre@bibel.no.

Etter at du har skrevet inn kundenummeret og klikket "Aktiver konto" vil påloggingsinformasjon umiddelbart sendes til menighetens e-postadresse slik den er registrert i vårt adresseregister. Ved andre gangs pålogging benyttes e-postadresse som brukernavn og selvvalgt passord. Menigheter som tidligere (før 31. 1. 2009) har handlet på nettbokhandelen bibelbok.no, kan fortsatt logge seg på med samme e-postadresse og passord som før.

Se også: Påloggingshjelp for menigheter

Gå til innloggingssiden 

Øvrige spørsmål kan rettes til nettredaksjonen@bibel.no eller pr. telefon: 22 93 27 22/22 93 27 28.

Rabatter til menighetene

Min side gis det oversikt over rabattavtalene som gjelder for menigheter. For å få tilgang til denne informasjonen, må du først logge inn.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO