Gå til innhold

11 Kort tid etter ga Jesus seg på vei til en by som heter Nain. Disiplene og en stor folkemengde dro sammen med ham.

Aktiviteter og materiell

Bibelen har alltid engasjert mennesker. slik også i dag. Derfor inngår Bibelen som en viktig kilde til liv og aktiviteter.

På denne siden håper vi du vil finner noe som kan aktivisere deg, familien eller menigheten. Etter hvert vil denne delen av portalen utvides også med andre og flere bibelaktiviteter.

Bibelselskapet og Verbum Forlag tilbyr kurs, materiell og øvrige aktiviteter tilpasset privatpersoner, skoler og menigheter/forsamlinger. I menyen til venstre er det gitt en oversikt over disse tilbudene. Tilgangen på stoff vil utvides fortløpende, så kom gjerne tilbake for å søke etter oppdateringer. Redaksjonelt stoff som først og fremst er ment for prester, pastorer og menighetsforstandere vil publiseres via 'Min Side' (menigheter). Derfor oppfordrer vi alle menigheter (i tillegg til øvrige brukere) å logge seg inn som bruker på Bibel.no.

Bibelmix

Bibelmix

Bibelmix gir deg kortfattet informasjon om det viktigste i Bibelen. Last ned og skriv ut informasjonen på et A4-ark som du bretter slik at det passer inn i Bibelen. Dette er et svært nyttig materiell for eget studium eller hvis det er noe du lurer på. Les mer
Bruk Bibelen

Bruk Bibelen

I lista nedenfor finnes stoff til nedlasting - knyttet til bibelbruksmateriellet «Bruk Bibelen» Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO