Gå til innhold

12 La ingen forakte deg fordi du er ung, men vær et forbilde for de troende i ord og livsførsel, i kjærlighet, tro og renhet.

Tekstleserkurs for alle

Høytlesning er en kunst. Hvordan gir vi bokstavene liv gjennom bare å bruke stemmen?

Kurset gir en innføring i forståelse av tekst, pust og stemmebruk. Siste del er en workshop, der deltakerne får personlig tilbakemelding på høytlesning av bibeltekster.

  • Kursholder: Birgitte Larsen, skuespiller
  • Tid: Torsdag 13. oktober kl. 18.00 - 21.00
  • Sted: Bernhard Getz’ gt 3, 3. etasje (Bibelselskapets lokaler)
  • Pris: kr. 500,-

Påmelding til Anne Kristin Aasmundtveit, aka@bibel.no

Påmeldingsfrist 29. september

Tekstleserkurs for alle

Birgitte Larsen
Birgitte Larsen

Spennende kurs i formidling med skuespiller Birgitte Larsen.

Kan vi berøre tilhørerne våre gjennom høytlesning? Kan vi gi bokstavene liv gjennom bare å bruke stemmen? På alle steder hvor man samles til gudstjeneste eller møter, er tekstlesning en svært viktig del av det som blir formidlet. Hvordan formidler vi på en god måte?

Sammen med skuespiller Birgitte Larsen skal vi utforske dette på kurset. Vi skal få en innføring i grunnprinsipper innen tekstlesning, med hovedvekt på tekstbehandling. Vi skal arbeide med pust og stemmebruk. Siste del av kurset blir en workshop, der deltakerne selv får prøve seg på opplesning av bibeltekster og får personlige tilbakemeldinger på det.

Birgitte Larsen har bakgrunn som prestedatter fra Sør-Vestlandet. Hun er utdannet skuespiller fra Statens teaterhøgskole 2000-2003, og har siden 2004 vært tilknyttet Nationaltheatret i Oslo. Hun har erfaring fra Det Norske Teatret og innen radio, film og tv. Blant annet mottok hun Heddaprisen for beste kvinnelige hovedrolle i 2007. Våren 2016 avslutter hun en utdannelse på Skrivekunstakademiet i Hordaland.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO