Gå til innhold

9 La kjærligheten være oppriktig. Avsky det onde, hold dere til det gode.

Respons og artikler

Nyheter og tilbakemeldinger fra kursdeltakere.

Har lært opp en hel generasjon med barn
14.05.14
«’Vandring gjennom Bibelen for barn’ er en ferdig og godt tilrettelagt pakke. Jeg leverer den uavhengig av min prestasjon. Den virker alltid! Den fenger ungene og den fenger meg tilbake,» sier veteranen Anne-Helene Gjengedal. Etter 15 år og 151 kurs takker hun av som kursholder i «Vandring gjennom Bibelen for barn».
Les mer
Norunn Rød Markhus
14.05.14
«Hvorfor er det sånn til påske at vi hører om påskeharen og påskekyllinger og egg, når det er dette som er fortellingen?» Spørsmålet kom fra en gutt i femte klasse. De hadde akkurat vært igjennom en dobbelttime med Det nye testamentet-fortellingene i «Vandring gjennom Bibelen for barn».
Les mer
Vandring gjennom Bibelen - en pedagogisk genistrek
22.11.12
– Det landet vi skal snakke om har hatt mange navn gjennom historien, men vi vil kalle det Israel, sier Rune Øystese, lærer ved NLA og en erfaren kursleder for nye lærekrefter som vil formidle bibelkunnskap på en engasjerende måte til norske 5. klassinger.

Les mer
Hilde Margrethe Sæbø Fjeldstad har vært en av inspiratorene for Vandring gjennom Bibelen i Norge.
27.08.10
Vandring gjennom Bibelen er Bibelselskapets merkevare for inspirerende og aktive bibelkurs tilpasset ulike aldersgrupper.
Les mer
Bibelkurs for 700 barn i året
20.04.10
Sarpsborgkvinne med norgesrekord i barnekurs i Vandring gjennom Bibelen. Ingen over, ingen ved siden. Om du tror Sarpsborg bare har stukket av med seieren i "Det store korslaget", så må du tro om igjen. Sarpsborgkvinnen Kirsten Brandt gjør munnhellet "det gårn'te i Sasjborg" ("men årnær sæ i Fredrikstad") definitivt til skamme. Med kurs for 30 klasser i året 2009 fordelt på 14 skoler, ca 700 elever, så har Kirsten Brandt norgesrekord i barnekurs i Vandring gjennom Bibelen.
Les mer
Et kurstilbud fra Bibelselskapet: Vandring gjennom Bibelen
20.10.09
Kurset er en faktaorientert grunnopplæring i Bibelen der deltakerne lærer hovedlinjene i Bibelen på en morsom og aktiv måte.
Les mer
Inviterer til Bibelhelg
28.05.09
LEKNES: Tre trossamfunn går denne helgen sammen om å arrangere et kurs for å lære å lese Bibelen.
Les mer
Livlig bibelvandring
28.05.09
LEKNES: Over seksti personer deltok under helgens bibelkurs på Leknes. De var invitert på en vandring gjennom Bibelen, og det ble en livlig vandring.
Les mer
28.05.09
Vandring gjennom Bibelen - Det nye testamentet er et 6-timers kurs, som begynte fra den siste profeten, Malaki, og endte med Åpenbaringen. Det var 30 påmeldte deltagere. De fleste var fra Søndre Slagen menighet, men også noen fra andre menigheter i byen. Kurset er et tilbud fra Bibelselskapet.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO