Gå til innhold

1 Nettopp da kom disiplene og spurte Jesus: «Hvem er den største i himmelriket?»

10 Pass dere for å forakte en eneste av disse små! For jeg sier dere: De har sine engler i himmelen som alltid ser min himmelske Fars ansikt.

Hva er Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven?

Vår visjon er at alle som ønsker det skal få Guds ord på et språk de forstår – til en pris de kan betale.

Som én familie:  - Etter at alle ble kristne, er livet her i dalen blitt forandret. Hele landsbyen er blitt som én familie. Nå lever vi alle i harmoni med hverandre, og alle elsker de andre, sier Meng Xiu Ying (71). (Foto: Dag K. Smemo)
De forente bibelselskaper samarbeider om å bringe Bibelen til hele verden (Foto: Dag K. Smemo).

Det Norske Bibelselskap er et av 148 nasjonale bibelselskap over hele verden tilknyttet De forente bibelselskaper. Sammen betjener vi mer enn 240 land og territorier.

Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven samler inn midler til å oversette, trykke, frakte og distribuere Bibelen over hele verden. Med disse gavene kan vi subsidiere prisen, slik at også mennesker i fattige land har mulighet til å skaffe seg en bibel.

Ved å støtte vårt arbeid er du med på å spre Bibelen gjennom mer enn 90 prosjekter i ca 45 land. Til enhver tid støtter vi mer enn 20 oversettelsesprosjekter, og i 2019 fikk minst 410 000 mennesker en bibel, bibeldel eller et nytestamente takket være gaver fra våre givere.


Bibelgaven

Postadresse: Postboks 6624 St.Olavs plass, 0129 OSLO
Besøksadresse: Bernhard Getz' gate 3, 0165 OSLO
Tlf giverservice: 47 97 64 70
E-post giverservice: giver@bibel.no
Personvern

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO