Gå til innhold

7 I nærheten av dette stedet lå det et gods som var eid av den fremste mannen på øya, han het Publius. Han tok vennlig imot oss som sine gjester i tre dager.

Takk fra Kasakhstan!

Tusen takk for din gave!

«Jeg heter Denis, er 32 år og ble født i Ust-Kamenogorsk i Kasakhstan. Det eneste gode i min tidlige barndom var naboen vår, Tamara. En kveld fosterforeldrene mine hadde kastet meg ut i kulden som straff, kom hun stille bort til meg, la et pledd rundt skuldrene mine og så meg inn i øynene. For første gang i livet så jeg godhet. Hun sa: «Du tror nok at ingen bryr seg om deg, men Gud gjør det. Han elsker deg!» Jeg tenkte ofte på disse ordene i dagene og månedene etterpå, og jeg spurte meg selv: «Hvordan kan Gud elske meg? Ingen er glad i meg.”

Da jeg var 12 år besøkte jeg og en kamerat en venn fra barnehjemmet vårt som lå på sykehuset. Samtidig var det en gruppe unge kristne mennesker der. Jeg hørte at de snakket om Gud, og jeg spurte om de hadde en bibel jeg kunne få. Det turte de ikke å gi meg fordi jeg var et barn, men en gruppe fra en lokal menighet var også der den kvelden. De gav meg en blå barnebibel, og inviterte meg til gudstjeneste. Dette var min første barnebibel, og kameraten min og jeg begynte å bla i boka. Så på bildene og leste tekstene. Ja vi glemte faktisk helt den syke vennen vår!

Ett år senere var jeg på et ungdomsmøte i kirken, der taleren snakket om Guds kjærlighet, og igjen hørte jeg en stemme som sa: «Gud elsker deg!» Da presten leste fra Jesaja 53,5: «Men han ble såret for våre lovbrudd, knust for våre synder. (…)» rørte ordene så sterkt ved meg at jeg begynte å gråte. Den kvelden gikk jeg frem og ba om tilgivelse for alle mine synder. Jeg knelte og aksepterte Jesus som min Herre og frelser.

Jeg forandret meg etter at jeg fikk den barnebibelen. Alle rundt meg merket det, spesielt rektor på skolen! Jeg hadde vært både frekk og ulydig tidligere, men dette endret seg.

Nå er jeg voksen, og sier til alle som vil høre: «Gud var med meg helt fra jeg ble født, men jeg forsto det ikke. Hvis han ikke hadde vært det, så hadde jeg vært død for lenge siden. Nå vil jeg tjene Herren ved å gi Guds Ord til andre mennesker, slik at de kan få høre om ham på samme måte som jeg fikk.

«Takk for din gave denne måneden, som gjør at flere som Denis kan få en bibel og kjenne Guds kjærlighet!


Bibelgaven

Postadresse: Postboks 6624 St.Olavs plass, 0129 OSLO
Besøksadresse: Bernhard Getz' gate 3, 0165 OSLO
Tlf giverservice: 47 97 64 70
E-post giverservice: giver@bibel.no
Personvern

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO