Gå til innhold

1 Herren sendte en stor fisk for å sluke Jona, og Jona var i buken på fisken i tre dager og tre netter.

Tusen takk!

Tusen takk for din gave!

Det er fremdeles mange kristne i Kina som ikke kan betale full pris for en bibel. Derfor er kirken avhengig av at kristne i andre land betaler for papiret i biblene.

Din gave denne måneden går til bibelpapir i Kina. Bibelpapir til en bibel koster kr 10,-.

– Vi trenger hjelp fra alle kanter av verden, fra andre land og organisasjoner. Vi er svært takknemlige for hjelpen fra dere – jeg er glad for å kunne få sagt dette til dere, forteller Lily Chen i forlagsavdelingen ved hovedkontoret til Kinas kristne råd i Shanghai.

– Vi har 79 distribusjonssentre for bibler rundt omkring i hele landet. De fleste biblene som er støttet av bibelselskapene, blir distribuert i innlandet, i den vestlige delen av landet. Der deler vi også ut gratis bibler til dem som trenger det.

– Førti prosent av de støttede biblene går til kirkene på østkysten, men også disse går ofte til folk som kommer fra det fattigere innlandet, men som arbeider i øst. Disse menneskene er ikke rike.

De fleste som får gratis bibler er eldre, særlig mange eldre kvinner, men også unge studenter.

– Jeg har fått tilsendt mange bilder og kort fra kristne som har fått sin første bibel. På bildene er folk glade – de feirer at de har fått sin egen bibel.

Takk for at DU nå har gitt 2 personer muligheten til å feire at de har fått sin egen bibel.

Ønsker du å gi en ekstragave til bibelarbeidet i Kina? Send KINA til 26606 og du får muligheten til å gi en valgfri gave via enten VIPPS eller din telefonregning.


Tusen takk for din gave!

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO