Gå til innhold

21 Den som kjenner mine bud og holder dem, han er det som elsker meg. Og den som elsker meg, skal min Far elske. Ja, også jeg skal elske ham og åpenbare meg for ham.»

Tusen takk!

Tusen takk for din gave!

Det er fremdeles mange kristne i Kina som ikke kan betale full pris for en bibel. Derfor er kirken avhengig av at kristne i andre land betaler for papiret i biblene.

Din gave denne måneden går til bibelpapir i Kina. Bibelpapir til en bibel koster kr 10,-.

– Vi trenger hjelp fra alle kanter av verden, fra andre land og organisasjoner. Vi er svært takknemlige for hjelpen fra dere – jeg er glad for å kunne få sagt dette til dere, forteller Lily Chen i forlagsavdelingen ved hovedkontoret til Kinas kristne råd i Shanghai.

– Vi har 79 distribusjonssentre for bibler rundt omkring i hele landet. De fleste biblene som er støttet av bibelselskapene, blir distribuert i innlandet, i den vestlige delen av landet. Der deler vi også ut gratis bibler til dem som trenger det.

– Førti prosent av de støttede biblene går til kirkene på østkysten, men også disse går ofte til folk som kommer fra det fattigere innlandet, men som arbeider i øst. Disse menneskene er ikke rike.

De fleste som får gratis bibler er eldre, særlig mange eldre kvinner, men også unge studenter.

– Jeg har fått tilsendt mange bilder og kort fra kristne som har fått sin første bibel. På bildene er folk glade – de feirer at de har fått sin egen bibel.

Takk for at DU nå har gitt 2 personer muligheten til å feire at de har fått sin egen bibel.

Ønsker du å gi en ekstragave til bibelarbeidet i Kina? Send KINA til 26606 og du får muligheten til å gi en valgfri gave via enten VIPPS eller din telefonregning.


Tusen takk for din gave!

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO