Gå til innhold

1 Min sønn, ta vare på mine ord,
gjem budene mine hos deg!

Takk fra Serbia

Stana (7 år)

Stana er 7 år gammel og kommer fra en fattig romfamilie (tidligere kjent som sigøynere). Hun er en sjenert jente, og Stana liker ikke å snakke høyt i klassen fordi hun stammer. Siden i høst har jeg tenkt en del på hvordan vi kan hjelpe henne og jeg har forklart noen av barna om Stanas problem og oppfordret dem til å støtte henne.

En dag leste vi fra Bibelen og snakket om historien vi nettopp hadde lest. Jeg utfordret barna til å lære noen få vers utenat, og så spurte jeg Stana om hun kunne si versene høyt. Hun forsøkte å skjule seg bak noen andre elever, men klassekameratene begynte å klappe og si navnet hennes. Vel, så begynte hun å si fram versene høyt. Hva skjedde? Jo, de andre barna sa dem høyt sammen med henne! Sammen hjalp de henne gjennom det skumle, og viktigst av alt: Ingen lo av henne. Nå føler hun seg tryggere og akseptert. Denne lille skolen betyr enormt for disse fattige barna. I tillegg til skolegang, så lærer de om Guds kjærlighet. Dette hadde ikke vært mulig uten bibler. Biblene er gaver fra givere som deg, og hver enkelt bibel brukes og betyr mye, for mange.

Så tusen takk for din bibelgave denne måneden! Den vil bli godt brukt!

Ønsker du å få vite mer om bibelmisjonsarbeidet i verden? Nå kan du få bladet Bibelgaven og annen informasjon rett i din innboks:
Klikk her for å melde deg på vårt e-post nyhetsbrev.

Bibelgaven

Postadresse: Postboks 6624 St.Olavs plass, 0129 OSLO
Besøksadresse: Bernhard Getz' gate 3, 0165 OSLO
Tlf giverservice: 47 97 64 70
E-post giverservice: giver@bibel.no
Personvern

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO