Gå til innhold

12 For så sier Herren:
Se, nå leder jeg fred til henne som en elv,
folkeslags rikdom som en flommende bekk.
Dere skal suge,
bæres på armen
og vugges på fanget.

Takk fra Ukraina

Mitri Larin (32)

Tre år gammel ble Mitri Larin (32) etterlatt alene i en leilighet etter en fyllefest. Etter en uke ble han overlevert til et barnehjem. Han aner ikke hvem hans biologiske mor og far er. Han vet heller ikke hvilken dag han er født.

Barndommen og ungdommen ble turbulent, med mye kriminalitet og fengselsopphold. Men møtet med en fremmed forandret livet hans.

– Han tok meg med hjem, han lot meg vaske meg, og jeg fikk mat og nye klær. Han ga meg et nytt liv. Så ba han meg å dra til et rehabiliteringssenter for å bli kvitt rusmisbruket mitt.

– Da jeg kom til senteret, ba jeg til Gud om at han måtte hjelpe meg til et nytt og bedre liv. De ba for meg på senteret. Allerede neste morgen merket at jeg at det hadde skjedd noe. Jeg hadde fått et nytt liv. På rehabiliteringssenteret fikk han sin første bibel. I Bibelen fant han et vers som fortalte om hans egen oppvekst. Dette er i dag favorittbibelverset hans:

«Kan en kvinne glemme sitt diende barn, en omsorgsfull mor det barnet hun bar? Selv om de skulle glemme, skal ikke jeg glemme deg.» (Jes 49,15)

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO