Gå til innhold

11 Kort tid etter ga Jesus seg på vei til en by som heter Nain. Disiplene og en stor folkemengde dro sammen med ham.

Nyheter 2008

Det er fortsatt stort behov for bibler
26.08.08
Det er ikke siste nytt at Bibelen er verdens mest solgte bok. Men det er verdt å tenke på at dette skjer igjen og igjen, år etter år - selv om man regner med gratis utdeling av Bibelen og salg under kostpris. Tørsten etter Bibelen gir seg ikke.
Les mer
Av og til passer det å gi et teppe og en bibel…
26.08.08
Et samfunn som har vært utsatt for naturkatastrofer trenger mat, medisiner, tepper og husly, men de kan også trenge Guds Ord til trøst og oppmuntring.
Les mer
Guds ord for de som trenger det mest
26.08.08
Bibelselskapene bestreber seg på å møte behovene Kirken og samfunnet har for bibler, enten gjennom detaljhandel eller ved utsalgssteder i kirken. Like viktig er det å betjene utvalgte grupper som har et spesielt behov for Bibelen, men kanskje ikke selv har råd til å kjøpe den.
Les mer
Når det ikke holder med Bibelen i bokformat
26.08.08
I Peru er det mange som bor på landsbygda. En del av disse menneskene har ikke fått muligheten til å lære å lese og skrive. Da holder det ikke å tilby en bibel i bokformat.
Les mer
Kreativ forkynnelse
26.08.08
I noen land er det vanskelig å distribuere bibler på vanlig måte. Her benytter bibelselskapene kreative og alternative måter for å dele Guds ord.
Les mer
Det første vi trenger er et lager
26.08.08
Bibelselskapene kan rapportere om de underligste hindringer i arbeidet med bibeldistribusjon, og årsakene er mange. I Den demokratiske republikken Kongo har det imidlertid blitt etablert et nytt bibelsenter som trygger distribusjonen.
Les mer
Bibeldistribusjonsrapporten 2007
26.08.08
På tross av turbulente tider, sosiale og politiske endringer har bibeldistribusjon vært et hovedsatsingsfelt for De forente bibelselskaper. Med en økning på fem prosent ender det totale antall bibler som er distribuert i 2007 på 27 millioner eksemplarer.
Les mer
Engasjert KRIK ungdom bryr seg
26.08.08
Det var god stemning og flott vær på Dvergsnestangen ved Kristiansand. CHRISC-løpet er blitt en god tradisjon. Det er et innsamlingsløp hvor pengene som samles inn går til KRIKs internasjonale arbeid i Afrika.
Les mer
Kristen fotballspiller skyter avgjørende mål under OL
15.08.08
Det er fotballfeber i Kina etter at Han Duan scoret et avgjørende mål i kvinnenes kamp mot Sverige. Han Duan var den første på det kinesiske kvinnelaget i fotball som sto frem med en tydelig kristen tro.
Les mer
Guds Ord gir meg styrke til å leve
24.07.08
Liu Yalis idrettskade førte til et møte med Gud. Da hun ba til Gud om hjelp, opplevde hun å bli fylt med fred - og hun begynte å lese i Bibelen. Etter en stund tok hun selv et standpunkt om å bli en kristen. Vitnesbyrdet til Liu Yali er trykket på biblene som deles ut i kinesiske kirker i 2008.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO