Gå til innhold

29 La ikke et eneste råttent ord komme over leppene. Si bare det som er godt, og som bygger opp der det trengs, så det kan bli til velsignelse for dem som hører på.

En bibel med fargerike bilder, lettleste tekster, kart, lesetips og spennende fakta.

Foto: En bibel med fargerike bilder, lettleste tekster, kart, lesetips og spennende fakta.

Nyhet: Bibel med presentasjonssider

05. november 2009.

En helt vanlig bibel - men likevel ikke! Denne nye bibelutgaven er en komplett bibel, men har i tillegg mer enn 150 presentasjonssider i fire farger.

Presentasjonssidene er spredt gjennom hele Bibelen og omtaler en person, en bibelsk bok eller et tema. De inneholder fargerike bilder, lettleste tekster, kart, lesetips og spennende fakta. Presentasjonene gjør det lettere å lese i og bli kjent med Bibelen. De er laget for å kunne leses av både ungdom og voksne, uten noen krav til forkunnskaper.

Det skal være lett å komme inn i Bibelen
Hvor mange har ikke bestemt seg for å begynne å lese i Bibelen, slått opp i Første Mosebok og lest til lover og slektstavler gjør det hele ubegripelig? Da er det lett å gi opp. Denne bibelen kan man bla i og bli grepet av på mange ulike steder. Den som blir interessert i kartet over Abrahams reise, kan begynne å lese om Abraham i Første Mosebok. Den som stanser opp ved bildet av den modige dronningen, kan begynne å lese i Esters bok. Og den som blir nysgjerrig når han ser bildet av den romerske offiseren, kan begynne å lese i Matteusevangeliet. På denne måten kan man komme inn i bibelteksten via presentasjonssidene.

En invitasjon til å tenke selv
Utgangspunktet i arbeidet med presentasjonssidene har vært å ikke påtvinge leseren én tolkning. I stedet presenteres ulike tolkningsmodeller som skal hjelpe leseren til selv å tenke og ta stilling i ulike spørsmål. Samtidig vil presentasjonssidene bidra til å løfte fram grunnholdningen om at vi som mennesker alltid er sett og elsket av Gud.

Les mer om denne bibelutgaven i Nettbokhandelen

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO