Gå til innhold

29 La ikke et eneste råttent ord komme over leppene. Si bare det som er godt, og som bygger opp der det trengs, så det kan bli til velsignelse for dem som hører på.

Torstein Hansen skaffer bibler på alle språk.

Foto: Torstein Hansen skaffer bibler på alle språk.

Støtt bibelmisjonen på reiser til utlandet

05. november 2009.

Bibelselskapet får ofte henvendelser fra folk som skal på reise, og som ønsker å ha med seg bibler til de man møter underveis. Det er gjerne fattige land man besøker, hvor mange er troende, men hvor folk rett og slett ikke har råd til å kjøpe seg sin egen bibel.

- Hvordan gjør vi dette, spørres det om, har dere bibler på russisk, på rumensk, på tyrkisk..?
- Ja, vi har bibler på mange språk, sier Torstein Hansen i Bibelselskapet.
- Og får jeg litt tid på meg, så skaffer jeg biblene på enda flere forskjellige språk.
- Noen ganger er det selvfølgelig greit å ha med seg en bibel eller to i kofferten. Hvis det er snakk om litt større antall så gjør vi det på en annen måte: Send oss det beløpet du har tenkt å gi bibler i gave for. Vi overfører beløpet uavkortet til det lokale bibelselskapet, og du får biblene utlevert der. Det må imidlertid være en del bibler slik at det forsvarer arbeidet med overføringen.

Hvis reiseruten går utenom våre søsterorganisasjoners kontorer kan dette bli vanskeligere, men ta gjerne kontakt så finner vi en løsning på det også. For eksempel kan bibelselskapet i det aktuelle landet levere biblene på en avtalt adresse, i en menighet, på et barnehjem eller lignende. Eller kanskje du bare ønsker å støtte generelt bibelarbeidet i et bestemt land du ønsker å gjøre noe for? Det er det aller enkleste for alle - og biblene kommer dit behovet er størst, sier Torstein Hansen og kommer med denne utfordringen: Gjør reisen din til en solidaritetsreise med kristne søsken i andre land!  

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO