Gå til innhold

2 Hvor lenge, Herre?
Vil du glemme meg for alltid?
Hvor lenge vil du skjule ansiktet for meg?

Oslo Gospel Choir

Foto: Oslo Gospel Choir

Bibeldagsfeiring i Trefoldighetkirken med Oslo Gospel Choir

10. februar 2009. Trond Henrik Sand

Med sentrumsprest Per Arne Dahl i spissen feiret ca 1000 Osloborgere Bibeldagen i Trefoldighet menighet søndag 8. februar. Dette er tredje gangen Bibelselskapet feirer Bibeldagen i samarbeid med Trefoldighet menighet.

Alle hadde lagt seg i selen - og dette gjorde kvelden til en fantastisk opplevelse. Det er et kunsttykke å knytte så mange forskjellige innslag sammen på en god måte, men det lykkes Per Arne Dahl godt med. Det var en minnerik kveld og Bibelselskapet ønsker å takke alle som bidro.

Kvelden startet med en appell av leder for Bibeldagskomiteen i Olso, Rangnar Sjølie. Han minnet om at Bibelens ord må bli levende for oss. Så informerte han kort om prosjektene i Russland. Per Arne Dahl hadde et innholdsrikt intervju med Ellada Mohel som delte fra sin barndom i Russland. Hun fortalte om et Russland som forfulgte de kristne og om sin bestemor som døpte henne i hemmelighet.

Oslo Gospel Choir, dirigert av Tore Aas, fremførte sanger og materiale produsert for gudstjenestereformen. Kveldsmessen i Trefoldighetskirken er etter hvert blitt en populær gudstjeneste for Oslos befolking. Det er tydelig at denne måten å feire gudstjeneste på treffer en nerve i oss. Det var en god atmosfære i kirken, og mange ble igjen etterpå for å snakke sammen og dele liv. En av tilhørene sa ”denne menigheten er et kraftsenter, det er ikke mange slike igjen i dag og derfor setter jeg ekstra stor pris på det.”

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO