Gå til innhold

20 Da de tidlig om morgenen gikk forbi fikentreet, så de at det var visnet fra roten av.

Verbum Forlag kommer denne våren med en nyutgivelse av Wilfrid Stinissens andaktsbok, I Guds tid

Foto: Verbum Forlag kommer denne våren med en nyutgivelse av Wilfrid Stinissens andaktsbok, I Guds tid

Nye bøker fra Verbum forlag

17. februar 2009. Bjørn Håkon Hovde

I løpet av våren har det kommet flere nye titler fra Verbum Forlag. Bøkene er nå til salgs i Nettbokhandelen.

Redaksjonssjef i Verbum Forlag, Jannicke Ekenes Asp har for Vårt Land plukket ut de fem viktigste utgivelsene fra forlaget denne våren.

Håndbok for tekstlesere gir den dyktige bibelformidleren Helga Samset leserne en metode for å gå inn i bibeltekstene og gi dem videre.

I Guds tid er en klassiker som andaktsbok og utgis nå i ny utgave. Wilfrid Stinissen har en av de tydeligste stemmene innenfor åndelig fordypningslitteratur i Norden, og skriver her en andakt for hver dag i året.

Den engelske forfatteren Sophie Piper har samlet enkle bønner, salmer og bibeltekster i Min lille dåpsbok, en vakker bok om dåp og tro. Tekstene er oversatt og tilpasset norske forhold.

Eyvind Skeie tar utgangspunkt i barnets vekst og modning i sin siste bok Mellom undring og tro.
- Jeg synes det er inspirerende med forfatterens engasjement for trosformidling på barnets egne premisser, og tankene hans rundt dette vil vi gjerne få ut til flere, sier redaksjonssjef Jannicke Ekenes Asp.

Ralph Ditlef Kolnes er prest og forfatter. I boken Skjulte rom formidler han sin troshistore. En personlig fortelling om uro og hvile i Gud. Kolnes tar oss med fra bedehusmiljøet han vokste opp i via sjømannsliv og kloke bareiere til kirken han har viet sitt voksne liv til som prest.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO