Gå til innhold

31 Siden forlot han Tyros-området igjen. Han tok veien om Sidon og dro mot Galileasjøen gjennom Dekapolis-landet.

Bibelselskapets bibelmisjonsturer ønsker å kombinere kultur, historie og åndelig innhold, slik at du får en reise med med mange gode impulser. Bildet viser Gyda Rian på ridetur til et kloster i fjellene.

Foto: Bibelselskapets bibelmisjonsturer ønsker å kombinere kultur, historie og åndelig innhold, slik at du får en reise med med mange gode impulser. Bildet viser Gyda Rian på ridetur til et kloster i fjellene.

Nærkontakt med Bibelmisjonen

21. april 2010.

- Turer med Bibelselskapet er noe spesielt, sier Reidun Johannessen, Kjersti Mossige Torød, Gyda Rian og flere hundre andre.

- Hva er så spesielt? spør vi Reidun som har vært med både til Usbekistan og Etiopia.
- Det er nærheten, det å komme nær innpå kultur, natur og folk, svarer hun.
- Gjennom Bibelselskapets kontaktnett kommer vi på innsiden og får med inntrykk vi aldri glemmer. Det anbefales på det varmeste!

Direkte møte med hiv-positive
Det samme sier Kjersti Mossige Torød som var med på påsketur til Etiopia med Bibelselskapet og Fokus Reiser.
- Jeg sitter igjen med sterke inntrykk, ikke minst fra det direkte møtet med Bibelselskapets hiv-program “Where is the Good Samaritan today?” (Hvor er den barmhjertige Samaritan i dag?). Vi møtte en hiv-organisasjon med flere hundre smittede som nå hadde fått ”nytt liv og håp”, som de sa. Det var sterkt. Bibelsk materiale ble brukt sammen med informasjon og diskusjon, drama og rollespill. Disse kursene hadde forandret innstillingen hos prester og ledere fra fordømmelse til kjærlighet og omsorg. Og ikke minst hadde de bidratt til å gi de hiv-smittede selvrespekt og verdighet. Sannelig skjer det forandringer!

Tar gjerne en tur til!
- Vi besøkte eldgamle kirker og møtte levende mennesker som delte sin historie med oss. Men den største opplevelsen var kanskje rideturen på esel opp til et kloster på fjellet i Lalibela, sier Gyda Rian som forsikrer at hun gjerne blir med på en fjelltur til!

Bli med på tur!

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO