Gå til innhold

17 Gud, fra jeg var ung, har du lært meg opp.
Jeg forteller fortsatt om dine under.

Friluftsutgaven av Det nye testamentet tåler en regnvåt telttur og en tur i badestampen. Eller en hel jordomseiling om du vil.

Foto: Friluftsutgaven av Det nye testamentet tåler en regnvåt telttur og en tur i badestampen. Eller en hel jordomseiling om du vil.

Den ultimate turboka - vanntett friluftsutgave av Det nye testamentet

05. mai 2010.

Denne våren lanserer Bibelselskapets forlag en helt spesiell utgave av Det nye testamentet: En fullstendig vanntett friluftsutgave!

Friluftsutgaven.logoUtgangspunktet for denne boka er et ønske om å kunne ta Guds ord med ut i naturen, med ut i livet - uansett hvor man måtte befinne seg. Uansett vær og føre. Friluftsutgaven er trykket på et nytt og unikt materiale som er fullstendig vanntett og mye sterkere og mer holdbart enn vanlig bokpapir. Ta den med deg til fjells, ut i skogen eller på sjøen. På skitur eller jakt, på fisketur eller stranda. Denne boka tåler både kaffesøl og skitt - det er bare å tørke av. Den tåler en regnvåt telttur og en tur i badestampen, eller en hel jordomseiling om du vil. Friluftsutgaven av Det nye testamentet vil være i salg fra 1. juni, men kan forhåndsbestilles i Nettbokhandelen.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO