Gå til innhold

1 Nettopp da kom disiplene og spurte Jesus: «Hvem er den største i himmelriket?»

10 Pass dere for å forakte en eneste av disse små! For jeg sier dere: De har sine engler i himmelen som alltid ser min himmelske Fars ansikt.

Gjeteren Arkadi Sagdi med familie bor sør i Tuva på grensen mot Mongolia. Arkadi trodde Gud bare var for russere før han selv fant fram til kristen tro.

Foto: Gjeteren Arkadi Sagdi med familie bor sør i Tuva på grensen mot Mongolia. Arkadi trodde Gud bare var for russere før han selv fant fram til kristen tro.

Gud møtte meg gjennom ateistisk propaganda

12. august 2010.

Da Arkadi gjorde militærtjeneste, så han for første gang kirker, kristne munker og klostere. Han spurte den lokale bibliotekaren om å få låne en bok om kristendommen. Da fikk han en ateistisk bok å lese i. Forunderlig nok - der møtte Gud ham!

Gjeteren Arkadi Sagdi (48) fra den lille landsbyen Bay-Dag i Tuva like ved grensen til Mongolia har 6-7 kyr. Familien lever av melken og salg av kalver og kjøtt.
- Gud møtte meg gjennom ateistisk propaganda, sier gjeteren Arkadi.
- Jeg hadde en åndelig lengsel. Boka jeg fikk låne bar tittelen ”Bibelen for troende og ikke-troende”. Etter å ha lest en del i boka skjønte jeg at dette var ateistisk propaganda mot kristendommen, men jeg fortsatte å lese. Da jeg hadde lest ferdig, så jeg sannheten i Bibelens budskap. På tross av det anti-kristne budskapet følte jeg at Guds kjærlighet var noe jeg måtte få del i. Siden det har troen på Jesus som min frelser vokst i meg, og jeg våger å kalle meg en kristen, forteller gjeteren Arkadi.

Senere fikk jeg et nytestamente som jeg leste gjennom i løpet av et år. Etterpå følte jeg at jeg skjønte mer av hva det vil si å være en kristen. Siden har jeg nok hatt gode og mindre gode perioder i mitt kristenliv, men jeg skjønner Bibelens ord om at Gud er med oss også gjennom de vanskelige periodene.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO