Gå til innhold

1 Nettopp da kom disiplene og spurte Jesus: «Hvem er den største i himmelriket?»

10 Pass dere for å forakte en eneste av disse små! For jeg sier dere: De har sine engler i himmelen som alltid ser min himmelske Fars ansikt.

- Gud har gitt meg et nytt liv med nye oppgaver, sier Sibir (t. h.) som er leder for et rehabiliteringssenter for stoffmisbrukere i landsbyen Abaza i Khakasia.

Foto: - Gud har gitt meg et nytt liv med nye oppgaver, sier Sibir (t. h.) som er leder for et rehabiliteringssenter for stoffmisbrukere i landsbyen Abaza i Khakasia.

- For to år siden levde jeg et hardt liv i byen Krasnojarsk, sier Sibir.

23. august 2010.

Livet mitt var bare rotete og håpløst. Jeg var stoffmisbruker og ble kastet ut av familien. En tid levde jeg sammen med en dame som viste seg å være hivpositiv. Jeg ble også testet, med samme resultat.

Legens dom hang over meg, det var ikke noe mål og håp for fremtiden min. Jeg gikk på flere møter, selv om jeg ikke var en kristen. Noen i menigheten anbefalte meg å stikke innom et rehabiliteringssenter i nærheten. Da jeg kom dit ba jeg til Gud: ”Om jeg selv kan bli fri for stoff og alkohol, så kan jeg kanskje senere hjelpe andre også”. Gud hjalp meg, og nå er jeg her som leder for et annet rehab-senter, sier Sibir med et smil. Gud kan bruke vrak som meg.

Sibir er leder for et rehabiliteringssenter i landsbyen Abaza i Khakasia. Det er den lokale baptistmenigheten som driver senteret.

 - Nå har Gud gitt meg et nytt liv med nye utfordringer der jeg får hjelpe andre på veien frem mot det evige liv. Den første tiden på rehabiliteringssentret skjønte jeg lite av det vi leste i Bibelen. Men plutselig en dag så åpnet Ordet seg, og jeg ”skjønte alt sammen” sier Sibir.

- Jeg ser at Gud kan bruke min vonde erfaring til å gi nytt liv til andre i samme situasjon.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO