Gå til innhold

46 De kom til Jeriko, og da Jesus dro ut av byen sammen med disiplene og en stor folkemengde, satt en blind mann ved veien og tigget. Han het Bartimeus, sønn av Timeus.

Bibelhuset i Haiti raste sammen under det kraftige jordskjelvet i januar. Staben ble ikke skadet, men ødeleggelsene var store. Du kan bidra med din gave til gjenoppbygging og bibelspredning i Haiti.

Foto: Bibelhuset i Haiti raste sammen under det kraftige jordskjelvet i januar. Staben ble ikke skadet, men ødeleggelsene var store. Du kan bidra med din gave til gjenoppbygging og bibelspredning i Haiti.

Bibelselskapet er der når ødeleggelsene rammer

19. august 2010.

I løpet av det siste halvåret har det amerikanske kontinentet vært rammet av flere store naturkatastrofer.

Jordskjelvet i Haiti var enormt. Bibelselskapet i landet fikk ødelagt huset sitt, men heldigvis ble ingen i staben skadet. Mange menigheter opplever at de har mistet sine prester og pastorer. Naturkreftene har også medført ødeleggelser i Chile (øverst) og Peru. Bibelselskapet er til stede i landene etter at nødhjelpsarbeiderne har reist hjem.Bibelselskapet har fått mye støtte fra utlandet, og har delt ut mange tusen bibler og bibeldeler til mennesker som søker håp og trøst i Guds ord.

Du kan fortsatt hjelpe befolkningen på Haiti ved å gi din gave gjennom Bibelselskapet.

Også i Chile var det et stort jordskjelv. Bibelselskapet i Chile har sendt nødhjelp og bibelmateriell til Juan Fernandez-øyene som ble rammet av en tsunami i etterkant av skjelvet.

Peru opplevde flom og jordskred i Andesfjellene. Bibelselskapets program Pan de Vida (livets brød) ga måltider og bibelmateriell til de rammede. 95 % av hus og åkrer i noen landsbyer i nærheten av turistmagneten Machu Picchu ble ødelagt.

Kilde: UBS


Flere artikler om det internasjonale bibelarbeidet:

Bidra med din gave

Langsiktig hjelp til Haiti

Bibelselskapene vil være der - også etter at nødhjelpsarbeiderne reiser.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO