Gå til innhold

9 Til noen som stolte på at de selv var rettferdige, og så ned på alle andre, fortalte Jesus denne lignelsen:

Bibelhuset i Haiti raste sammen under det kraftige jordskjelvet i januar. Staben ble ikke skadet, men ødeleggelsene var store. Du kan bidra med din gave til gjenoppbygging og bibelspredning i Haiti.

Foto: Bibelhuset i Haiti raste sammen under det kraftige jordskjelvet i januar. Staben ble ikke skadet, men ødeleggelsene var store. Du kan bidra med din gave til gjenoppbygging og bibelspredning i Haiti.

Bibelselskapet er der når ødeleggelsene rammer

19. august 2010.

I løpet av det siste halvåret har det amerikanske kontinentet vært rammet av flere store naturkatastrofer.

Jordskjelvet i Haiti var enormt. Bibelselskapet i landet fikk ødelagt huset sitt, men heldigvis ble ingen i staben skadet. Mange menigheter opplever at de har mistet sine prester og pastorer. Naturkreftene har også medført ødeleggelser i Chile (øverst) og Peru. Bibelselskapet er til stede i landene etter at nødhjelpsarbeiderne har reist hjem.Bibelselskapet har fått mye støtte fra utlandet, og har delt ut mange tusen bibler og bibeldeler til mennesker som søker håp og trøst i Guds ord.

Du kan fortsatt hjelpe befolkningen på Haiti ved å gi din gave gjennom Bibelselskapet.

Også i Chile var det et stort jordskjelv. Bibelselskapet i Chile har sendt nødhjelp og bibelmateriell til Juan Fernandez-øyene som ble rammet av en tsunami i etterkant av skjelvet.

Peru opplevde flom og jordskred i Andesfjellene. Bibelselskapets program Pan de Vida (livets brød) ga måltider og bibelmateriell til de rammede. 95 % av hus og åkrer i noen landsbyer i nærheten av turistmagneten Machu Picchu ble ødelagt.

Kilde: UBS


Flere artikler om det internasjonale bibelarbeidet:

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO