Gå til innhold

31 Siden forlot han Tyros-området igjen. Han tok veien om Sidon og dro mot Galileasjøen gjennom Dekapolis-landet.

SAT-7 sender kristne programmer til Nord-Afrika, Midt-Østen og store deler av Asia. Til sammen 500 millioner mennesker kan ta inn sendingene.

Foto: SAT-7 sender kristne programmer til Nord-Afrika, Midt-Østen og store deler av Asia. Til sammen 500 millioner mennesker kan ta inn sendingene.

Med Guds ord til Midt-Østen og Nord-Afrika

26. august 2010.

Satelittkanalen SAT-7 når langt ut med sine sendinger. Det kristne, tverrkirkelige tv-selskapet sender nå på fire kanaler.

- En utmerket måte å kommunisere Guds ord på i dag, mener bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen.

Den østlige del av Middelhavet omsluttes av Bibelens verden. Fra dette området fortelles det hvordan Gud handlet med sitt folk. Her ble de første kristne menigheter grunnlagt. I dag er også kirken med og preger Nord-Afrika og Midt-Østen, selv om det er områder som domineres av islam.

Bernt G. OlsenBibelselskapet samarbeider med mange som står i den viktige tjenesten å gjøre Guds ord tilgjengelig for dagens mennesker. Bibelselskapet og SAT-7 samarbeider om å gjøre Guds ord kjent i Nord-Afrika og Midt-Østen.

- SAT-7 er en viktig kanal for kristne i Nord-Afrika og Midt-Østen, påpeker bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen i Det Norske Bibelselskap.
- Mange har ikke Bibelen tilgjengelig på papir. Bibelselskapets profil om å gjøre Guds ord kjent passer veldig godt med måten SAT-7 driver på. De bruker Bibelen aktivt i sine programmer og aktualiserer Guds ord for folk. Og dette skjer i en sammenheng som har respekt for den store spennvidden i kristenheten. Tenk også på den fantastiske muligheten satelittkanalen har for å gjøre Guds ord kjent blant muslimer? Jo, satelittkanalen SAT-7 er et godt bibelmisjonsverktøy som vi gjerne støtter, sier han.


SAT-7 er en kristen, tverrkirkelig satelittkanal med kontorer og studio i Egypt, Libanon, Tyrkia og Kypros. Kanalen startet i 1996, og sender hovedsakelig på språkene arabisk, farsi og tyrkisk. Sendingene kan sees over et område befolket av 500 millioner mennesker. Et forsiktig anslag sier at 10-12 millioner mennesker er faste seere på SAT-7.

Noen vitnesbyrd som SAT-7´s redaksjon har mottatt

«I går kveld så jeg på programmet ”Ord om håp”. Det berørte meg veldig. Det snudde opp ned på min tro, for jeg har hele livet levd under trusselen om straff, slik som min religion forklarer det. Jeg blir veldig glad hvis dere kan hjelpe meg med dette - dette med å finne Gud”
Mann i Istanbul

“For få uker siden kom jeg over SAT-7. Mens jeg så programmet kunne jeg ikke annet enn gråte, fordi jeg følte meg glad, velsignet og fylt med kjærlighet. Jeg merket Guds nærvær, og gjennom deres program har jeg fått fornyet mitt forhold til Gud, og dermed til alt det jeg har mistet siden jeg gikk i kirken som barn”
Mann fra Sudan

Gi en gave!

SAT-7: Evangeliet til Midt-Østen

Med din gave kan tv-kanalen SAT-7 styrke arbeidet i områder som tørster etter Guds ord.
Les mer

SAT-7

SAT-7 er en kristen tverrkirkelig satelittkanal.
  • En kristen, tverrkirkelig satelittkanal.
  • Sender på 4 kanaler (SAT-7 ARABIC, SAT-7 PARIS, SAT-7 KIDS, SAT-7 TÜRK).
  • Kontor og studio i Egypt, Libanon, Tyrkia og Kypros.
  • Startet i 1996.
  • Sender hovedsaklig på språkene arabisk, farsi og tyrkisk.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO