Gå til innhold

18 Da sa Herren Gud: «Det er ikke godt for mennesket å være alene. Jeg vil lage en hjelper av samme slag.»

Det russiske bibelselskap er rundhåndet både med sukkerspinn og bibelbøker bår det kommer på besøk til landsbyen i Khakasia.

Foto: Det russiske bibelselskap er rundhåndet både med sukkerspinn og bibelbøker bår det kommer på besøk til landsbyen i Khakasia.

Sukkerspinn og bibelbøker til landsbybarn

23. august 2010.

I en liten landsby i Khakasia, mot grensen til Kasakhstan og Mongolia, har nærmere femti barn møtt opp i det lokale kulturhuset. De er invitert til gratis sukkerspinn og utdeling av barnebibler.

Umiddelbart er det nok sukkerspinnet som trekker mest, men det er stor begeistring også for bibelbøkene. Denne hendelsen er et kjærkomment avbrekk i skoleferien for disse barna. Noen av dem har pyntet seg for anledningen, andre er både skitne og fillete.

Langt fra alle barna har hatt noen kristen kontakt tidligere. For mange av dem er dette deres første bibel, kanskje også den første bibelboken i hjemmet deres.

Alexej fra Det russiske bibelselskap setter seg ned med et par av barna og får den ene til å lese høyt fra boken hun har fått. Han forklarer hva hun har lest og hjelper henne til å finne fram i den nye boken.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO